A főzőiskola tanárai

GIULIO Armari

GIULIO Armari

Giulio főzőiskolánk egyik legtöbb órát tartó oktatója. Magyarországon élő szakács, az elmúlt években Gianni Pomo D’oro éttermének szakácsaként dolgozott. Milánóban született, tanult, és itt is dolgozott több éven át. Kíválóan beszél magyarul, és jobbnál jobb ételeket főz. Igazi olasz és igazi pasi. 
bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Sergio Loddo

Sergio Loddo

Sergio Szardínia szigetén, Cagliari-ban született. Két gyermek édesapja, 20 éve él Budapesten és 2 évtizede már, hogy pizzaszakácsként dolgozik. Jelenleg a Terzo Cerchio étteremben dolgozik - az étterem nyitása óta - mint pizzakészítő mester. 

A pizzás kurzusokat ő tartja Főzőiskolánkban, ahol beavat minket az otthoni pizzakészítés rejtelmeibe.


bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

MIMMA Canala

MIMMA Canala

Nálunk otthon folyton főztek. Édesanyám minden hajnalban(!) öt órakor felkelt, hogy megcsinálja az aznapi Szent Sugót...

bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Füzeséri Mihály

Füzeséri Mihály

A munkám a hobbym a hobbym a munkám. 30 év szerelem. Mester szakács és diétás szakács vagyok.

Jelenleg a felnőttoktatásban szakácsokat és diétásszakácsokat képzek, valamint a "La Poulet" francia bisztró konyháját vezetem.

Az olasz konyhával a 90-es években Észak-Olaszországban, Palmanovában találkoztam először, ahol a Piazza Grande terén egy hagyományos Caffetteriaban első látásra beleszerettem. 


bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Somogyvári Benjámin

Somogyvári Benjámin

Somogyvári Benjamin vagyok, szakács. Az életem évek óta a főzés és a gasztronómia körül forog. A főzés szeretetét édesanyámtól örököltem, aki végig támogatott álmaim megvalósításában.
bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Sergio Ariano

Sergio Ariano

Sergio Toszkánából származik, de már 28 éve él Magyarországon. Korábban az Etna Ristorante főszakácsa volt, jelenleg az Il terzo Cechio éttermet vezeti. Egyszerű alapanyagokból szeret magas szintű fogásokat alkotni, konyhája házias jellegű. Munkájára jellemző, hogy tiszteli az alapanyagokat, az ételek illatát és textúráját szereti kiemelni.
bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Tengel Judit és Feik Bernadett

Tengel Judit és Feik Bernadett

Dietetikusként az egészséges életmód kialakítását és a preventív gondolkodásmód előtérbe helyezését szeretnénk az embereknek megtanítani, megmutatni. Munkánk során sokszor találkoztunk válogatós vagy a főzésben kevésbé jártas egyénekkel is; így számos megoldási javaslattal és praktikai elemmel a tarsolyunkban igyekszünk megmutatni, hogy nincs lehetetlen ami az utadba állhat, ha a táplálkozásról van szó. Bátran állíthatjuk, hogy az egészséges és színes fogások megalkotása nem az idő vagy pénztárcád vastagságának függvénye. Célunk, hogy megmutassuk az ételkészítés kreatív oldalát, miközben egy kis csavarral olyat alkotunk, hogy egy fogást sem kell majd többé "bűnösnek" tekintened.
bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.01. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.04. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.18. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.19. 11:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.26. 11:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS