Főzőkurzus olaszul tanuló középiskolás diákoknak!

Különleges osztályprogramot kínálunk olasz nyelvet tanuló diákok és tanáraik számára. Eredeti olasz receptekkel és olasz séffel vezetjük be "kis kuktáinkat" az olasz konyha rejtelmeibe. A program célja, hogy közelebb kerüljenek a diákok az olasz hagyományokhoz, és nyelvtanulásuk során kellemes élményekkel gazdagodjanak.  

A program során olasz séfünkkel autentikus ételeket készíthet együtt az egész csapat, miközben megismerkedhetnek az olasz "konyhanyelv"-vel... mármint szó szerint! Természetesen a kezdő olaszosoknak sincs oka az aggodalomra, hiszen szakácsaink nemcsak a konyhaművészetben, de a magyar nyelvhasználatban is járatosak.

Számunkra kiemelten fontos, hogy a gasztronómiai élmény mellett, a diákok úgy érezzék magukat, mintha valóban egy olasz család sütés-főzésébe csöppennének. Mivel intézményünk hitvallásának tekinti, hogy az olasz kultúrával, hagyományokkal, ételekkel, és a nyelvvel megismertessük az embereket, ezért a szokásos kurzusokhoz képest az olaszul tanuló diákok számára jelentős kedvezménnyel biztosítjuk ezt a lehetőséget.    

Kóstoljanak bele egy csepp Olaszországba!

Milyen időpontokat lehet választani?

  • A főzőkurzus 1,5-2 órás.
  • Választható időpontok: 8:00-13:30 között.
  • (Legkésőbbi kezdés 12 órakor lehetséges.)


A programon elkészíthető ételek, melyekből kettőt lehet választani

 

1. Tészta - Tagliatelle e funghi

2. 
Gnocchi - Gnocchi al pomodoro e basilico

3. 
Krumplival és póréhagymával töltött ravioli tejszínnel

4. Tagliatelle, házi készítésű paradicsompürével

 + Opcionálisan választható desszertünk a Tiramisu.




Áraink


  • 10-11 fő esetén: 8500 Ft/fő
  • 12-13 fő esetén: 8000 Ft/fő
  • 14-15 fő esetén: 7100 Ft/fő
  • 16-19 fő esetén: 6300 Ft/fő
  • 20-24 fő esetén: 5700 Ft/fő
Amennyiben tiramisut is választanak, annak további költsége 500 Ft/fő. 

A csoportot kísérő tanár számára a kurzus díjmentes!

Jelentkezésüket és kérdéseiket az info@olasz-fozoiskola.hu email címen várjuk.

Kérjük a gördülékeny ügyintézés elősegítése érdekében a jelentkezéshez küldjék el az alábbi információkat:

  • iskola neve
  • várható csoportlétszám
  • kísérők létszáma
  • kapcsolattartó neve
  • kapcsolattartó telefonszáma

Várunk mindenkit szeretettel!

H K Sze Cs P Szo V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

2025.07.17. 18:00, csütörtök

Mindenki szeretne kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan. 

Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.18. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.19. 11:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.21. 18:00, hétfő

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.25. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.26. 17:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.07. 18:00, csütörtök
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2025.08.08. 18:00, péntek

Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.09. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.09. 17:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.15. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS