Tanfolyamaink

Csak szabad időpontok
Nápoly ízei

Nápoly ízei

2021.04.24. 10:00, szombat
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2021.04.24. 16:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

2021.05.01. 10:00, vasárnap

Mindenki szeretne kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan. 

Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

2021.05.02. 10:00, vasárnap
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Variációk lasagne-ra

Variációk lasagne-ra

2021.05.08. 16:00, szombat

Te is rajongsz a lasagne-ért? Itt megtanulhatod úgy elkészíteni, ahogyan Olaszországban kóstoltad. A klasszikus változat mellett, számunkra kevéssé ismert, ugyanakkor nagyon ízletes variációkkal fogunk megismerkedni.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2021.05.09. 16:00, vasárnap

Ősszel is szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 17 000 Ft
  • 2 főre: 30 000 Ft
  • 3 főre: 44 000 Ft
  • 4 főre: 54 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2021.05.15. 16:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Nápoly ízei

Nápoly ízei

2021.05.15. 10:00, szombat
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2021.05.22. 10:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2021.05.22. 16:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

2021.05.23. 10:00, vasárnap
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei

Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei

2021.05.29. 16:00, szombat
Az olaszok mesteri ételeket alkottak a legegyszerűbb alapanyagok felhasználásával is, mint a burgonya és a rizs. Ezen a kurzuson olyan technikákat leshettek el szakácsunktól, amik méltán világhírűvé teszik az olasz konyhát.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2021.06.05. 16:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Az igazi olasz pizza titkai!

Az igazi olasz pizza titkai!

2021.06.06. 10:00, vasárnap
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2021.06.12. 17:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

2021.06.19. 10:00, szombat

Focaccia, piadina, pizza al taglio, arancini di riso, panini caldi, fritto misto, panzerotti, bomboloni…és szinte a végtelenségig sorolhatnánk még azokat a tipikus olasz ételeket, amelyek az olasz utcák forgatagát jellemzik. Ha jártál már Olaszországban, neked is ismerősek lehetnek a fenti ételek, hiszen az utcákat járva, az ember ezekkel találkozik legelőször. De ha még csak most tervezed a nyaralásod, itt az ideje, hogy megismerd az olasz utcák ízet!

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

2021.06.26. 16:00, szombat
Az olaszok szeretnek enni. De hogy hogyan, azt négy részes tanfolyamunk alatt mutatjuk meg az előételtől a desszertig. Itt olyan különleges fortélyokat leshetnek el szakácsainktól, amiket aztán otthon a vendégek előtt vagy az ünnepi asztalon készséggel bemutathatnak. 

A tanfolyamok külön-külön is megállják a helyüket, átfogó képet nyújtanak az  olasz konyha sajátosságairól.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Pasta asciutta, avagy az olasz szárított tészták világa

Pasta asciutta, avagy az olasz szárított tészták világa

2021.06.27. 10:00, vasárnap

Ami nekünk csak „tészta” az egy olasz háztartásban spaghetti, spaghettini, bucatini, farfalle, penne, mezze penne, sedani, fusilli és sorolhatnánk a formájuk, nagyságuk  és barázdáltságuk alapján besorolható tésztaféléket. És ha hiszik ha nem, minden alakzathoz másféle szósz illik.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 2.rész - I primi piatti (tészták)

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 2.rész - I primi piatti (tészták)

2021.07.03. 11:00, szombat
Olasz konyhát bemutató, többrészes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolce-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Ezen az órán a tésztával és a risottóval ismerkedünk meg.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 000 Ft
  • 3 főre: 42 000 Ft
  • 4 főre: 52 000 Ft
  • 5 főre: 0 Ft
tovább »
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2021.10.31. 11:00, vasárnap
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



tovább »
H K Sze Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9

Nápoly ízei

2021.04.24. 10:00, szombat
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető. 

Nápoly ízei

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2021.04.24. 16:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

2021.05.01. 10:00, vasárnap

Mindenki szeretne kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan. 

Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

2021.05.02. 10:00, vasárnap
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

Variációk lasagne-ra

2021.05.08. 16:00, szombat

Te is rajongsz a lasagne-ért? Itt megtanulhatod úgy elkészíteni, ahogyan Olaszországban kóstoltad. A klasszikus változat mellett, számunkra kevéssé ismert, ugyanakkor nagyon ízletes variációkkal fogunk megismerkedni.

Variációk lasagne-ra

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2021.05.09. 16:00, vasárnap

Ősszel is szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2021.05.15. 16:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Nápoly ízei

2021.05.15. 10:00, szombat
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető. 

Nápoly ízei

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2021.05.22. 10:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2021.05.22. 16:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

2021.05.23. 10:00, vasárnap
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2021.06.05. 16:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Az igazi olasz pizza titkai!

2021.06.06. 10:00, vasárnap
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

Az igazi olasz pizza titkai!

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2021.06.12. 17:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

2021.06.19. 10:00, szombat

Focaccia, piadina, pizza al taglio, arancini di riso, panini caldi, fritto misto, panzerotti, bomboloni…és szinte a végtelenségig sorolhatnánk még azokat a tipikus olasz ételeket, amelyek az olasz utcák forgatagát jellemzik. Ha jártál már Olaszországban, neked is ismerősek lehetnek a fenti ételek, hiszen az utcákat járva, az ember ezekkel találkozik legelőször. De ha még csak most tervezed a nyaralásod, itt az ideje, hogy megismerd az olasz utcák ízet!

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

2021.06.26. 16:00, szombat
Az olaszok szeretnek enni. De hogy hogyan, azt négy részes tanfolyamunk alatt mutatjuk meg az előételtől a desszertig. Itt olyan különleges fortélyokat leshetnek el szakácsainktól, amiket aztán otthon a vendégek előtt vagy az ünnepi asztalon készséggel bemutathatnak. 

A tanfolyamok külön-külön is megállják a helyüket, átfogó képet nyújtanak az  olasz konyha sajátosságairól.
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

Pasta asciutta, avagy az olasz szárított tészták világa

2021.06.27. 10:00, vasárnap

Ami nekünk csak „tészta” az egy olasz háztartásban spaghetti, spaghettini, bucatini, farfalle, penne, mezze penne, sedani, fusilli és sorolhatnánk a formájuk, nagyságuk  és barázdáltságuk alapján besorolható tésztaféléket. És ha hiszik ha nem, minden alakzathoz másféle szósz illik.

Pasta asciutta, avagy az olasz szárított tészták világa

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2021.10.31. 11:00, vasárnap
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
H K Sze Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9

Nápoly ízei

2021.04.24. 10:00, szombat
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető. 

Nápoly ízei

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2021.04.24. 16:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

2021.05.01. 10:00, vasárnap

Mindenki szeretne kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan. 

Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

2021.05.02. 10:00, vasárnap
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

Variációk lasagne-ra

2021.05.08. 16:00, szombat

Te is rajongsz a lasagne-ért? Itt megtanulhatod úgy elkészíteni, ahogyan Olaszországban kóstoltad. A klasszikus változat mellett, számunkra kevéssé ismert, ugyanakkor nagyon ízletes variációkkal fogunk megismerkedni.

Variációk lasagne-ra

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2021.05.09. 16:00, vasárnap

Ősszel is szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2021.05.15. 16:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Nápoly ízei

2021.05.15. 10:00, szombat
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető. 

Nápoly ízei

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2021.05.22. 10:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2021.05.22. 16:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

2021.05.23. 10:00, vasárnap
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 2.

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2021.06.05. 16:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Az igazi olasz pizza titkai!

2021.06.06. 10:00, vasárnap
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

Az igazi olasz pizza titkai!

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2021.06.12. 17:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

2021.06.19. 10:00, szombat

Focaccia, piadina, pizza al taglio, arancini di riso, panini caldi, fritto misto, panzerotti, bomboloni…és szinte a végtelenségig sorolhatnánk még azokat a tipikus olasz ételeket, amelyek az olasz utcák forgatagát jellemzik. Ha jártál már Olaszországban, neked is ismerősek lehetnek a fenti ételek, hiszen az utcákat járva, az ember ezekkel találkozik legelőször. De ha még csak most tervezed a nyaralásod, itt az ideje, hogy megismerd az olasz utcák ízet!

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

2021.06.26. 16:00, szombat
Az olaszok szeretnek enni. De hogy hogyan, azt négy részes tanfolyamunk alatt mutatjuk meg az előételtől a desszertig. Itt olyan különleges fortélyokat leshetnek el szakácsainktól, amiket aztán otthon a vendégek előtt vagy az ünnepi asztalon készséggel bemutathatnak. 

A tanfolyamok külön-külön is megállják a helyüket, átfogó képet nyújtanak az  olasz konyha sajátosságairól.
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 1.rész - Antipasti (előételek)

Pasta asciutta, avagy az olasz szárított tészták világa

2021.06.27. 10:00, vasárnap

Ami nekünk csak „tészta” az egy olasz háztartásban spaghetti, spaghettini, bucatini, farfalle, penne, mezze penne, sedani, fusilli és sorolhatnánk a formájuk, nagyságuk  és barázdáltságuk alapján besorolható tésztaféléket. És ha hiszik ha nem, minden alakzathoz másféle szósz illik.

Pasta asciutta, avagy az olasz szárított tészták világa

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2021.10.31. 11:00, vasárnap
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában