Csapatépítő főzés

Főzzetek együtt a céggel, családdal vagy barátokkal!


A közös főzés gondolata, mindig kellemes képekkel társul a fejünkben. Összejön a társaság, néhány bátor önkéntes bevállalja az ételkészítést, mi pedig jól szórakozunk közben.

A csapatépítőn mindenkit megmozgatunk! Gondoltad volna, hogy hatalmas balhék tudnak kirobbanni azon, hogy ki pucolja meg a 8 kg krumplit? Persze azért nem teljesen erről szól a csapatépítő főzés...

A résztvevők az olasz konyha fortélyainak elsajátítása közben olyan közös feladatokat kapnak, amelyek segítenek abban, hogy a csapat tagjai az este végére közelebbről megismerjék egymást, illetve megtanuljanak még jobban együttműködni és közös célokért dolgozni.

Az est folyamán a csapat tagjai közösen készítik el a több fogásból álló olasz menüsort szakácsunk irányításával, felügyeletével.

A program végén a "szakács csapat" tagjai együtt költhetik el az általuk készített ízletes vacsorát. Fenséges, olasz tájakat idéző, borokat fogyaszthatnak és megkóstolhatják a híres citromlikőrt - a Sorrentói gyökerekkel rendelkező Limoncello-t is.

Ezt a különleges programot azoknak is ajánljuk, akik hagyományos ünnepi vacsorák helyett valami izgalmasabbat szeretnének, vagy szívesen kápráztatnák el külföldi vendégeiket egy különleges vacsorával.


Cégeknek


Egyedi csapatépítés, olyan igazán olaszosan. Itt aztán kiderül, miből lesz a cserebogár!

Főzzetek össze egy csapatot!







Családoknak


Hozd össze az egész családot egy szórakoztató közös főzésre.

Kóstoljatok bele, milyen egy családi program az olaszoknál!







Baráti társaságoknak


Már kiszabadultatok minden szobából?

Valami könnyed szórakozásra vágytok egy kis kajával?

Próbáljátok ki a közös főzést.





Válasszatok 8 különböző menülehetőség közül!


Bővebb információkért kattints ide!



Gyertek el és legyen részetek egy különleges olasz élményben!



H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12

Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.09.04. 18:00, csütörtök
Giulio gondolt egy merészet és a hagyományos kurzusoktól elszakadva elkezdett kísérletezni. Mindegyik étel alapja ismerős lesz - hiszen a rizottó, vagy a tiramisu nem lesz újdonság, - viszont ezúttal mindegyik fogásba került egy kis csavar.
Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione - ÉLMÉNYFŐZÉS

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2025.09.05. 18:00, péntek

Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.09.06. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.09.07. 11:00, vasárnap

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.09.09. 16:00, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

2025.09.10. 16:00, szerda

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Külkereskedelmi Technikum esti tanóra

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.09.11. 18:00, csütörtök
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.09.12. 18:00, péntek
Ezúttal Enrico kalauzolja el az érdeklődőket az olasz ősz ízeinek világában. A szezonális alapanyagokból készített finomságok között szerepel például a lasagne őszi változata, illetve egy isteni almatorta. Kíváncsi vagy milyen alapanyagokkal főznek ősszel az olaszok?
AUTUNNO IN CUCINA - Ősz a konyhában - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.09.13. 17:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.09.13. 11:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.09.15. 18:00, hétfő

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS