Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

E-mail: info@olasz-fozoiskola.hu
Telefon: +36 30 397 2829
A közös főzés gondolata, mindig kellemes képekkel társul a fejünkben. Összejön a társaság, néhány bátor önkéntes bevállalja az ételkészítést, mi pedig jól szórakozunk közben.
A csapatépítőn mindenkit megmozgatunk! Gondoltad volna, hogy hatalmas balhék tudnak kirobbanni azon, hogy ki pucolja meg a 8 kg krumplit? Persze azért nem teljesen erről szól a csapatépítő főzés...
A résztvevők az olasz konyha fortélyainak elsajátítása közben olyan közös feladatokat kapnak, amelyek segítenek abban, hogy a csapat tagjai az este végére közelebbről megismerjék egymást, illetve megtanuljanak még jobban együttműködni és közös célokért dolgozni.
Az est folyamán a csapat tagjai közösen készítik el a több fogásból álló olasz menüsort szakácsunk irányításával, felügyeletével.
A program végén a "szakács csapat" tagjai együtt költhetik el az általuk készített ízletes vacsorát. Fenséges, olasz tájakat idéző, borokat fogyaszthatnak és megkóstolhatják a híres citromlikőrt - a Sorrentói gyökerekkel rendelkező Limoncello-t is.
Ezt a különleges programot azoknak is ajánljuk, akik hagyományos ünnepi vacsorák helyett valami izgalmasabbat szeretnének, vagy szívesen kápráztatnák el külföldi vendégeiket egy különleges vacsorával.
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.