Tudnivalók a főzőtanfolyamról
- A főzőtanfolyamokat 10-12 fős csoportokban, magyar nyelven tartjuk. Az olasz ill. angol nyelvű főzéseket – ezek jellemzően egyben nyelvtanuló kurzusok is − külön jelezzük.
- Csoportos igény esetén olasz illetve angol nyelvű főzőtanfolyamokat is tartunk.
- Egy főzőtanfolyam alkalmanként körülbelül 2 és fél - 3 óra hosszú.
- Az órán elkészített menüsort a főzőtanfolyam végén megesszük.
- Az árak tartalmaznak: minden anyagot és eszközt, frissítőt, recepteket, a kötény használatát.
- A főzéshez mindig friss alapanyagokat használunk, ezért a tervezett menüsorban történhetnek változások.
- Az órákat mindig pontosan kezdjük, ezért kérjük, hogy a kezdés előtt néhány perccel érkezz a főzőiskolába.
- Csoportos igény esetén természetesen egyéb időpontban is szervezhető főzőtanfolyam az Olasz Főzőiskolában (csapatépítés, születésnap, baráti összejövetel).
A főzőiskola helyszíne:
1137 Budapest Radnóti Miklós utca 2. (a Westend Váci úti bejáratával szemben) STUDIO ITALIA
Jelentkezés:
Itt a weboldalon az egyes főzőtanfolyamoknál. A helyfoglalás az összeg befizetésével válik érvényessé.
Fizetési lehetőségek:
készpénz, átutalás, bankkártya (weben keresztül és személyesen), ajándékutalvány*
A fizetési mód kiválasztása előtt kérjük vedd figyelembe, hogy a tandíjat a jelentkezést követően legkésőbb 72 órán belül szükséges befizetni.
Lemondási feltételek:
- Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a főzőiskola főzőtanfolyamára, küldhetsz valakit magad helyett.
- Ha ez már a főzőtanfolyam kezdete előtt 72 órával (vagy még korábban) kiderül, akkor átjelentkezhetsz egy másik alkalomra.
- A program lemondására a főzőtanfolyam kezdete előtt 72 órán belül nincs lehetőség.
*Ajándékutalvánnyal történő fizetés esetén, kérjük minden esetben add meg annak sorszámát a regisztrációkor, és hozd el magaddal az órára. Az ajándékutalvány beváltására is a fenti lemondási feltételek vonatkoznak.
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei
Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
Carne con carne - Húsimádók kurzusa
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Nápoly ízei
Az igazi nápolyi pizza titkai!
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Az igazi nápolyi pizza titkai!
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 2.rész - I primi piatti (tészták)
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)
Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 2.rész - I primi piatti (tészták)
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.