Tudnivalók a főzőtanfolyamról
- A főzőtanfolyamokat 10-12 fős csoportokban, magyar nyelven tartjuk. Az olasz ill. angol nyelvű főzéseket – ezek jellemzően egyben nyelvtanuló kurzusok is − külön jelezzük.
- Csoportos igény esetén olasz illetve angol nyelvű főzőtanfolyamokat is tartunk.
- Egy főzőtanfolyam alkalmanként körülbelül 2 és fél - 3 óra hosszú.
- Az órán elkészített menüsort a főzőtanfolyam végén megesszük.
- Az árak tartalmaznak: minden anyagot és eszközt, frissítőt, recepteket, a kötény használatát.
- A főzéshez mindig friss alapanyagokat használunk, ezért a tervezett menüsorban történhetnek változások.
- Az órákat mindig pontosan kezdjük, ezért kérjük, hogy a kezdés előtt néhány perccel érkezz a főzőiskolába.
- Csoportos igény esetén természetesen egyéb időpontban is szervezhető főzőtanfolyam az Olasz Főzőiskolában (csapatépítés, születésnap, baráti összejövetel).
A főzőiskola helyszíne:
1137 Budapest Radnóti Miklós utca 2. (a Westend Váci úti bejáratával szemben) STUDIO ITALIA
Jelentkezés:
Itt a weboldalon az egyes főzőtanfolyamoknál. A helyfoglalás az összeg befizetésével válik érvényessé.
Fizetési lehetőségek:
készpénz, átutalás, bankkártya (weben keresztül és személyesen), ajándékutalvány*
A fizetési mód kiválasztása előtt kérjük vedd figyelembe, hogy a tandíjat a jelentkezést követően legkésőbb 72 órán belül szükséges befizetni.
Lemondási feltételek:
- Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a főzőiskola főzőtanfolyamára, küldhetsz valakit magad helyett.
- Ha ez már a főzőtanfolyam kezdete előtt 72 órával (vagy még korábban) kiderül, akkor átjelentkezhetsz egy másik alkalomra.
- A program lemondására a főzőtanfolyam kezdete előtt 72 órán belül nincs lehetőség.
*Ajándékutalvánnyal történő fizetés esetén, kérjük minden esetben add meg annak sorszámát a regisztrációkor, és hozd el magaddal az órára. Az ajándékutalvány beváltására is a fenti lemondási feltételek vonatkoznak.
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra
Mindenki szeretne kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan.
Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.

Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione - ÉLMÉNYFŐZÉS

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek
Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek?
Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
