Tudnivalók a főzőtanfolyamról

  • A főzőtanfolyamokat 10-12 fős csoportokban, magyar nyelven tartjuk. Az olasz ill. angol nyelvű főzéseket – ezek jellemzően egyben nyelvtanuló kurzusok is − külön jelezzük.
  • Csoportos igény esetén olasz illetve angol nyelvű főzőtanfolyamokat is tartunk.
  • Egy főzőtanfolyam alkalmanként körülbelül 2 és fél - 3 óra hosszú.
  • Az órán elkészített menüsort a főzőtanfolyam végén megesszük.
  • Az árak tartalmaznak: minden anyagot és eszközt, frissítőt, recepteket, a kötény használatát. 
  • A főzéshez mindig friss alapanyagokat használunk, ezért a tervezett menüsorban történhetnek változások.
  • Az órákat mindig pontosan kezdjük, ezért kérjük, hogy a kezdés előtt néhány perccel érkezz a főzőiskolába.
  • Csoportos igény esetén természetesen egyéb időpontban is szervezhető főzőtanfolyam az Olasz Főzőiskolában (csapatépítés, születésnap, baráti összejövetel).


A főzőiskola helyszíne:

1137 Budapest Radnóti Miklós utca 2. (a Westend Váci úti bejáratával szemben) STUDIO ITALIA 


Jelentkezés:
Itt a weboldalon az egyes főzőtanfolyamoknál. A helyfoglalás az összeg befizetésével válik érvényessé.

Fizetési lehetőségek: 
készpénz, átutalás, bankkártya (weben keresztül és személyesen), ajándékutalvány*

A fizetési mód kiválasztása előtt kérjük vedd figyelembe, hogy a tandíjat a jelentkezést követően legkésőbb 72 órán belül szükséges befizetni.

Lemondási feltételek:
  • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a főzőiskola főzőtanfolyamára, küldhetsz valakit magad helyett.
  • Ha ez már a főzőtanfolyam kezdete előtt 72 órával (vagy még korábban) kiderül, akkor átjelentkezhetsz egy másik alkalomra.
  • A program lemondására a főzőtanfolyam kezdete előtt 72 órán belül nincs lehetőség.
Kurzusok esetleges elmaradásáról mindenkit időben, legkésőbb 24 órával a kurzus előtt tájékoztatunk, és a teljes befizetett összeget visszatérítjük.

*Ajándékutalvánnyal történő fizetés esetén, kérjük minden esetben add meg annak sorszámát a regisztrációkor, és hozd el magaddal az órára. Az ajándékutalvány beváltására is a fenti lemondási feltételek vonatkoznak. 
A programváltozás (szakács, menüsor) jogát fenntartjuk. 

H K Sze Cs P Szo V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.01. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.04. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.18. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.19. 11:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.26. 17:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS