COVID-19 tájékoztatás
12 résztvevő és a szakács vehet részt a tanfolyamokon (csapatépítés esetén egyeztetés szükséges).
Egyelőre a Védettségi Igazolvány megléte nem feltétele a tanfolyamok látogatásának.
A közösségi tereken a maszk viselése kötelező (folyósok, mellékhelység, várakozó termek, titkárság)
A kurzusok során a maszk viselése nem kötelező, de a főzések elején a résztvevők és a szakács egyeztetik, hogy szeretnének-e maszkot viselni. Amennyiben valaki kéri, hogy legyen rajtuk a főzés alatt, úgy mindenki számára kötelező.
További fontos információk:
- Az elkészített ételeket el lehet vinni a kurzus végén, ehhez érdemes dobozt hozni.
- A főzéseken bárki részt tud venni, aki teljesen egészséges és nem számít kontaktszemélynek.
- Minden főzés után fertőtlenítőtakarítást végzünk a konyhában.
- Érintésmentes kézfertőtlenítőket helyeztünk ki az épületen belül több pontra az eddig is megtalálható folyékony szappan és vírusölő mellé.
Kérjük, hogy aki betegnek érzi magát és/vagy 37,5 °C feletti láza van, vagy vele egy háztartásban élő személynek láza van, beteg ne jöjjön!
Frissítve: 2021. november 05-én