Gyakori kérdések

Hogyan zajlik a főzés?
Mit kell vinnem a tanfolyamra?
Hány órás a program? 

Van-e egy kötelező alap olasz tanfolyam amin részt kell venni?

Meddig kell jelentkezni a tanfolyamokra?

Mennyibe kerülnek a tanfolyamok? 

Hogyan tudok jelentkezni?




Hogyan zajlik a főzés? 

Maga a program 2 és fél-3 órás, a tanfolyamnál szereplő menüsort teljesen elkészítik a résztvevők közösen. A recepteket kinyomtatva is megkapják, így otthon is bármikor elkészíthetik. A főzés minimum 6 maximum 12 fős csoporttal zajlik. és a vacsorához korlátlan szűrt víz, szódavíz valamint egy-egy pohár száraz, fehér asztali bor is jár.

Mit kell vinnem a tanfolyamra? 

A főzőiskola biztosítja az alapanyagokat és a kötényt. Természetesen a tanfolyam és a vacsora elvégeztével a takarítást is mi oldjuk meg. Neked csak a jó hangulatot kell hozni, illetve érdemes dobozzal készülni, mert ha valami megmarad, azt haza lehet vinni. 

Hány órás a program? 

A program 2 és fél - 3 órás, ami magába foglalja az előkészítést, sütést és főzést, valamint az ételek elfogyasztását is.

Van-e egy kötelező alap olasz tanfolyam amin részt kell venni?

Tanfolyamaink nem épülnek egymásra, külön-külön is önálló egységet alkotnak. A kezdőtől a gyakorló háziasszonyokig bárki részt vehet a főzésen, aki új élményekre vágyik, vagy csak egy jó vacsorát szeretne társaságban elfogyasztani. 

Meddig kell jelentkezni a tanfolyamokra?

Kezdés előtt legkésőbb 24 órával fogadjuk el a jelentkezéseket. 

Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?

A tanfolyamok ára egységesen 21.000 Ft. Ettől eltér a "Halas" és "Steakes" tanfolyam, ahol az alapanyagok megdrágítják a főzést, ezért itt 23.000 Ft-ot kell fizetni. 

Hogyan tudok jelentkezni? 

A jelentkezését legkönnyebben on-line, a weboldalunkon keresztül tudja leadni. Kiválasztja az Önnek tetsző kurzust és időpontot a naptárból, majd az oldal alján a Jelentkezz most gombra kattintva, értelemszerűen kitölti a kért adatokat. Az elküldéshez be kell jelölni, hogy elfogadja az általános szabályzatunkat, majd ezután fogja tudni a Jelentkezés gombot megnyomni. A befizetést megteheti kártyával, utalással de akár személyesen is, ha befárad irodánkba. Ha bárhol elakadna, keressen minket e-mailben vagy telefonon, készséggel segítünk.  

Remélem sikerült érdeklődését felkelteni és szeretettel várjuk önöket!

H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11

Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

2024.07.16. 18:00, kedd
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet. 

Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

Az igazi nápolyi pizza titkai!

2024.07.17. 18:00, szerda

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai!

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

2024.07.18. 18:00, csütörtök
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1.

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2024.08.10. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2024.08.10. 17:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Az igazi nápolyi pizza titkai!

2024.08.19. 18:00, hétfő

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2024.08.24. 11:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Iskolai csoport

2024.08.29. 12:30, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei

2024.08.31. 17:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2024.09.25. 12:00, szerda
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2024.10.12. 11:00, szombat
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában