Gyakori kérdések

Hogyan zajlik a főzés?
Mit kell vinnem a tanfolyamra?
Hány órás a program? 

Van-e egy kötelező alap olasz tanfolyam amin részt kell venni?

Meddig kell jelentkezni a tanfolyamokra?

Mennyibe kerülnek a tanfolyamok? 

Hogyan tudok jelentkezni?




Hogyan zajlik a főzés? 

Maga a program 2 és fél-3 órás, a tanfolyamnál szereplő menüsort teljesen elkészítik a résztvevők közösen. A recepteket kinyomtatva is megkapják, így otthon is bármikor elkészíthetik. A főzés minimum 6 maximum 12 fős csoporttal zajlik. és a vacsorához korlátlan szűrt víz, szódavíz valamint egy-egy pohár száraz, fehér asztali bor is jár.

Mit kell vinnem a tanfolyamra? 

A főzőiskola biztosítja az alapanyagokat és a kötényt. Természetesen a tanfolyam és a vacsora elvégeztével a takarítást is mi oldjuk meg. Neked csak a jó hangulatot kell hozni, illetve érdemes dobozzal készülni, mert ha valami megmarad, azt haza lehet vinni. 

Hány órás a program? 

A program 2 és fél - 3 órás, ami magába foglalja az előkészítést, sütést és főzést, valamint az ételek elfogyasztását is.

Van-e egy kötelező alap olasz tanfolyam amin részt kell venni?

Tanfolyamaink nem épülnek egymásra, külön-külön is önálló egységet alkotnak. A kezdőtől a gyakorló háziasszonyokig bárki részt vehet a főzésen, aki új élményekre vágyik, vagy csak egy jó vacsorát szeretne társaságban elfogyasztani. 

Meddig kell jelentkezni a tanfolyamokra?

Kezdés előtt legkésőbb 24 órával fogadjuk el a jelentkezéseket. 

Mennyibe kerülnek a tanfolyamok? 

A tanfolyamok ára egységesen 21.000 Ft. Ettől eltér a "Halas" és "Steakes" tanfolyam, ahol az alapanyagok megdrágítják a főzést, ezért itt 23.000 Ft-ot kell fizetni. 

Hogyan tudok jelentkezni? 

A jelentkezését legkönnyebben on-line, a weboldalunkon keresztül tudja leadni. Kiválasztja az Önnek tetsző kurzust és időpontot a naptárból, majd az oldal alján a Jelentkezz most gombra kattintva, értelemszerűen kitölti a kért adatokat. Az elküldéshez be kell jelölni, hogy elfogadja az általános szabályzatunkat, majd ezután fogja tudni a Jelentkezés gombot megnyomni. A befizetést megteheti kártyával, utalással de akár személyesen is, ha befárad irodánkba. Ha bárhol elakadna, keressen minket e-mailben vagy telefonon, készséggel segítünk.  

Remélem sikerült érdeklődését felkelteni és szeretettel várjuk önöket!

H K Sze Cs P Szo V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.01. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.04. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.18. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.19. 11:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.26. 17:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS