Gyakori kérdések
Van-e egy kötelező alap olasz tanfolyam amin részt kell venni?
Meddig kell jelentkezni a tanfolyamokra?
Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?
Hogyan tudok jelentkezni?
Maga a program 2 és fél-3 órás, a tanfolyamnál szereplő menüsort teljesen elkészítik a résztvevők közösen. A recepteket kinyomtatva is megkapják, így otthon is bármikor elkészíthetik. A főzés minimum 6 maximum 12 fős csoporttal zajlik. és a vacsorához korlátlan szűrt víz, szódavíz valamint egy-egy pohár száraz, fehér asztali bor is jár.
Mit kell vinnem a tanfolyamra?
A főzőiskola biztosítja az alapanyagokat és a kötényt. Természetesen a tanfolyam és a vacsora elvégeztével a takarítást is mi oldjuk meg. Neked csak a jó hangulatot kell hozni, illetve érdemes dobozzal készülni, mert ha valami megmarad, azt haza lehet vinni.
Hány órás a program?
A program 2 és fél - 3 órás, ami magába foglalja az előkészítést, sütést és főzést, valamint az ételek elfogyasztását is.
Van-e egy kötelező alap olasz tanfolyam amin részt kell venni?
Tanfolyamaink nem épülnek egymásra, külön-külön is önálló egységet alkotnak. A kezdőtől a gyakorló háziasszonyokig bárki részt vehet a főzésen, aki új élményekre vágyik, vagy csak egy jó vacsorát szeretne társaságban elfogyasztani.
Meddig kell jelentkezni a tanfolyamokra?
Kezdés előtt legkésőbb 24 órával fogadjuk el a jelentkezéseket.
Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?
A tanfolyamok ára egységesen 21.000 Ft. Ettől eltér a "Halas" és "Steakes" tanfolyam, ahol az alapanyagok megdrágítják a főzést, ezért itt 23.000 Ft-ot kell fizetni.
Hogyan tudok jelentkezni?
A jelentkezését legkönnyebben on-line, a weboldalunkon keresztül tudja leadni. Kiválasztja az Önnek tetsző kurzust és időpontot a naptárból, majd az oldal alján a Jelentkezz most gombra kattintva, értelemszerűen kitölti a kért adatokat. Az elküldéshez be kell jelölni, hogy elfogadja az általános szabályzatunkat, majd ezután fogja tudni a Jelentkezés gombot megnyomni. A befizetést megteheti kártyával, utalással de akár személyesen is, ha befárad irodánkba. Ha bárhol elakadna, keressen minket e-mailben vagy telefonon, készséggel segítünk.
Remélem sikerült érdeklődését felkelteni és szeretettel várjuk önöket!
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha
Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi.
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!