Különleges hangulatú leánybúcsúra vágysz?

Gondoltál már arra, hogy a szokásostól eltérő módon vegyél búcsút a leánykorodtól ezen az emlékezetes napon? Mi lehetne jobb program a szabad élet utolsó estéjén, mint egy finom olasz vacsora remek olasz borokkal és kitűnő prosecoval?

A Studio Italia Olasz Főzőiskola gondolt ezekre az alkalmakra és a nagysikerű főzőtanfolyamait összekötötte a leánybúcsúk feledhetetlen hangulatával! 


Egy olasz főzőest hangulatteremtő és barátságos része lehet egy emlékezetes estének és éjszakának, mivel lehetőséget ad arra, hogy összeismerkedjen a társaság, valamint fokozódjon a hangulat az este bulizós részéig.


Bármilyen egyedi ötletre nyitottak vagyunk, annak érdekében, hogy meglepjük a menyasszonyt, és igény szerint zenészeket is biztosítunk a közös főzés és a menüsor elfogyasztása alatt.

Ezen az estén csak az általad meghívott vendégek és olasz séfünk lesznek jelen, akivel közösen fogtok egy előre egyeztetett olasz menüsort elkészíteni és jó hangulatban elfogyasztani.

A leánybúcsú főzőtanfolyam kitűnő választás azoknak, akik egy meghittebb estére vágynak. Ugyanakkor nagyszerű lehetőség a bulizósabb társaságok számára is, hiszem a főzőiskolánk a belváros szívében található, így a főzőtanfolyamot követően a legtöbb szórakozóhely könnyen megközelíthető.


A menük összeállításakor figyelembe vesszük a diétás (vegetáriánus, vegán) igényeket, illetve az ételallergia (gluténmentes, cukormentes) speciális étrendjét is. Gondolunk a kismamákra is!

Férőhelyeink száma korlátozott. Javasolt létszám: min. 8 fő – max. 20 fő.

Ajánlatkérésével kapcsolatban, várjuk kedves megkeresését e-mailben vagy telefonon a
+36 1 789 1414-es számon!

Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik!


H K Sze Cs P Szo V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9

Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.23. 18:00, csütörtök
Giulio gondolt egy merészet és a hagyományos kurzusoktól elszakadva elkezdett kísérletezni. Mindegyik étel alapja ismerős lesz - hiszen a rizottó, vagy a tiramisu nem lesz újdonság, - viszont ezúttal mindegyik fogásba került egy kis csavar.
Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.24. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.25. 17:00, szombat

Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi. 

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha ÉLMÉNYFŐZÉS

I grandi classici della cucina italiana - A nagy olasz klasszikusok - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.25. 11:00, szombat

Az idénynek megfelelő, autentikus olasz finomságok.
Az olasz konyha fogásai között nem egy-két, hanem több ezer (!) olyan, egyszerűen elkészíthető étel van, mely egy kis olasz rafinériával könnyen a kedvenc ételünkké/a család kedvenc fogásává válhat. Csatlakozzatok a programhoz és lessetek el minden konyhai titkot séfünktől!

I grandi classici della cucina italiana - A nagy olasz klasszikusok - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.26. 11:00, vasárnap

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.27. 18:00, hétfő

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.28. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.01.29. 12:00, szerda
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.01.30. 18:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1. - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.31. 18:00, péntek
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1. - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.01. 17:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.02. 11:00, vasárnap

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.02.03. 16:00, hétfő
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.05. 18:00, szerda
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Nápoly ízei

2025.02.06. 18:00, csütörtök
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető. 

Nápoly ízei

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.07. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.08. 17:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.08. 11:00, szombat

Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi. 

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha ÉLMÉNYFŐZÉS

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

2025.02.09. 11:00, vasárnap
A töltött tészták után megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok is készülhetnek mindenféle töltelékkel Olaszországban. Ezúttal Enrico kalauzolja végig az érdeklődőket a változatos fogásokon. A menüsor felépítése különleges, mivel négyféle előételt is elkészítenek a résztvevők, majd kétféle főétel, végül egy frissítő desszert következik.
CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

Iskolai csoport

2025.02.10. 10:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Iskolai csoport

2025.02.13. 09:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Bálint-napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

2025.02.14. 18:00, péntek
Olaszország nemcsak a kifinomult konyha művészet, hanem a szerelem hazája is. Ezen a kivételes napon különleges fogásokkal kápráztatunk el mindenkit. 

A közös főzés remek lehetőség arra, hogy még jobban összekovácsolja a már meglévő párokat vagy hogy a bimbózó kapcsolatokat megerősítse. Gyertek és biztos, hogy jó sül ki belőle! 

Szív küldi szívnek Olaszországból - főzőtanfolyam nemcsak szerelmeseknek!

Bálint-napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

Bálint-napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

2025.02.15. 11:00, szombat
Olaszország nemcsak a kifinomult konyha művészet, hanem a szerelem hazája is. Ezen a kivételes napon különleges fogásokkal kápráztatunk el mindenkit. 

A közös főzés remek lehetőség arra, hogy még jobban összekovácsolja a már meglévő párokat vagy hogy a bimbózó kapcsolatokat megerősítse. Gyertek és biztos, hogy jó sül ki belőle! 

Szív küldi szívnek Olaszországból - főzőtanfolyam nemcsak szerelmeseknek!

Bálint-napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

Bálint-napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

2025.02.16. 11:00, vasárnap
Olaszország nemcsak a kifinomult konyha művészet, hanem a szerelem hazája is. Ezen a kivételes napon különleges fogásokkal kápráztatunk el mindenkit. 

A közös főzés remek lehetőség arra, hogy még jobban összekovácsolja a már meglévő párokat vagy hogy a bimbózó kapcsolatokat megerősítse. Gyertek és biztos, hogy jó sül ki belőle! 

Szív küldi szívnek Olaszországból - főzőtanfolyam nemcsak szerelmeseknek!

Bálint-napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

Iskolai csoport

2025.02.18. 10:30, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Iskolai csoport

2025.02.20. 10:30, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.22. 17:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.02.28. 17:00, péntek
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.03.05. 18:00, szerda

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS