Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
![Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában](https://olasz-fozoiskola.hu/lib/nplib/thumbnail.php?width=100&height=100&crop=1&file=123.jpg)
E-mail: info@olasz-fozoiskola.hu
Telefon: +36 30 397 2829
Gondoltál már arra, hogy a szokásostól eltérő módon vegyél búcsút a leánykorodtól ezen az emlékezetes napon? Mi lehetne jobb program a szabad élet utolsó estéjén, mint egy finom olasz vacsora remek olasz borokkal és kitűnő prosecoval?
A Studio Italia Olasz Főzőiskola gondolt ezekre az alkalmakra és a nagysikerű főzőtanfolyamait összekötötte a leánybúcsúk feledhetetlen hangulatával!
Egy olasz főzőest hangulatteremtő és barátságos része lehet egy emlékezetes
estének és éjszakának, mivel lehetőséget ad arra, hogy összeismerkedjen a
társaság, valamint fokozódjon a hangulat az este bulizós részéig.
Bármilyen egyedi ötletre nyitottak vagyunk, annak érdekében, hogy meglepjük a menyasszonyt, és igény szerint zenészeket is biztosítunk a közös főzés és a menüsor elfogyasztása alatt.
Ezen az estén csak az általad
meghívott vendégek és olasz séfünk lesznek jelen, akivel közösen fogtok egy
előre egyeztetett olasz menüsort elkészíteni és jó hangulatban elfogyasztani.
A leánybúcsú főzőtanfolyam kitűnő választás azoknak, akik egy meghittebb estére vágynak. Ugyanakkor nagyszerű lehetőség a bulizósabb társaságok számára is, hiszem a főzőiskolánk a belváros szívében található, így a főzőtanfolyamot követően a legtöbb szórakozóhely könnyen megközelíthető.
A menük összeállításakor figyelembe vesszük a diétás (vegetáriánus, vegán) igényeket, illetve az ételallergia (gluténmentes, cukormentes) speciális étrendjét is. Gondolunk a kismamákra is!
Férőhelyeink száma korlátozott. Javasolt létszám: min. 8 fő – max. 20 fő.
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.