Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei - ÉLMÉNYFŐZÉS

E-mail: info@olasz-fozoiskola.hu
Telefon: +36 30 397 2829
Gondoltál már arra, hogy a szokásostól eltérő módon vegyél búcsút a leánykorodtól ezen az emlékezetes napon? Mi lehetne jobb program a szabad élet utolsó estéjén, mint egy finom olasz vacsora remek olasz borokkal és kitűnő prosecoval?
A Studio Italia Olasz Főzőiskola gondolt ezekre az alkalmakra és a nagysikerű főzőtanfolyamait összekötötte a leánybúcsúk feledhetetlen hangulatával!
Egy olasz főzőest hangulatteremtő és barátságos része lehet egy emlékezetes
estének és éjszakának, mivel lehetőséget ad arra, hogy összeismerkedjen a
társaság, valamint fokozódjon a hangulat az este bulizós részéig.
Bármilyen egyedi ötletre nyitottak vagyunk, annak érdekében, hogy meglepjük a menyasszonyt, és igény szerint zenészeket is biztosítunk a közös főzés és a menüsor elfogyasztása alatt.
Ezen az estén csak az általad
meghívott vendégek és olasz séfünk lesznek jelen, akivel közösen fogtok egy
előre egyeztetett olasz menüsort elkészíteni és jó hangulatban elfogyasztani.
A leánybúcsú főzőtanfolyam kitűnő választás azoknak, akik egy meghittebb estére vágynak. Ugyanakkor nagyszerű lehetőség a bulizósabb társaságok számára is, hiszem a főzőiskolánk a belváros szívében található, így a főzőtanfolyamot követően a legtöbb szórakozóhely könnyen megközelíthető.
A menük összeállításakor figyelembe vesszük a diétás (vegetáriánus, vegán) igényeket, illetve az ételallergia (gluténmentes, cukormentes) speciális étrendjét is. Gondolunk a kismamákra is!
Férőhelyeink száma korlátozott. Javasolt létszám: min. 8 fő – max. 20 fő.
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Könnyed olasz ételeket szeretnél készíteni? Minél változatosabban, színesebben szeretnél étkezni? Ezen a kurzuson húsmentes, zöldségekkel teli ételeket próbálhatsz ki, kóstolhatsz meg és utána otthon is el tudod majd ezeket készíteni. Természetesen mindenkit szeretettel várunk, hiszen egy minestrone leves vagy egy autentikus bruschetta mindenkit rabul tud ejteni!
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Focaccia, piadina, pizza al taglio, arancini di riso, panini caldi, fritto misto, panzerotti, bomboloni…és szinte a végtelenségig sorolhatnánk még azokat a tipikus olasz ételeket, amelyek az olasz utcák forgatagát jellemzik. Ha jártál már Olaszországban, neked is ismerősek lehetnek a fenti ételek, hiszen az utcákat járva, az ember ezekkel találkozik legelőször. De ha még csak most tervezed a nyaralásod, itt az ideje, hogy megismerd az olasz utcák ízet!
Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi.
Járd körbe egész Olaszországot idén húsvétkor. Olyan húsvéti fogásokkal készült Enrico idén, amik különböző tájegységekből származnak.
Járd körbe egész Olaszországot idén húsvétkor. Olyan húsvéti fogásokkal készült Enrico idén, amik különböző tájegységekből származnak.
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!