Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

E-mail: info@olasz-fozoiskola.hu
Telefon: +36 30 397 2829
A főzőtanfolyamokat a kitűnő magyar és fantasztikus olasz szakácsok tartják, akiknek aztán tényleg a vérükben van az olasz konyhaművészet minden csínja-bínja. Azért persze nem kell megijedni: az olasz tanárok által tartott főzőtanfolyamok zöme is magyar nyelven zajlik, hiszen tanáraink több éve hazánkban élnek, itt vezetik saját éttermeiket, amelyek a legnépszerűbb olasz éttermek közé tartoznak. A főzőiskola olasz nyelvű kurzusait természetesen külön jelezzük.
Szakácsainkat ismerve a főzőtanfolyamokra jelentkezők vidám, lendületes és igazán különleges órák elé néznek, amelyeknek végén - amellett, hogy valószínűleg a spaghettin, a pizzán és a tiramisun kívül más olasz szavakat is megismernek majd - természetesen jóllakhatnak a saját főztjükkel.
A STUDIO ITALIA főzőiskola azonban nemcsak klasszikus főzőtanfolyamokat kínál, ahol kisebb csoportokban lehet az olasz konyha ismert és kevésbé ismert, de annál finomabb olasz ételeinek és receptjeinek elkészítését elsajátítani. A jelentkezők időbeosztásához igazodva szívesen szervezünk főzőesteket baráti társaságoknak lánybúcsú vagy születésnap alkalmából, illetve vállalatok, cégek munkatársainak csapatépítő főzőtanfolyamokat.
Így tényleg nincs más dolgod, mint dönteni, hogy mikor kezdesz el olaszul főzni és enni!
Jó főzést, jó étvágyat és jó szórakozást kívánunk, mert olaszul főzni jó!
Salusinszky András
a Studio Italia igazgatója
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.