Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Szakácsunk vezetésével megismerkedünk a különböző, leggyakrabban előforduló húsfajtákkal (szárnyas, szarvasmarha vagy sertés) valamint ezek elkészítésével és a filézés és klopfolás művészetével is.
Menü:
Sovracosce di pollo aglia romi mediterranei -(Mediterrán fűszerezésű sült csirkecombok)
Spinaci al naturale burro e parmigiano - (Vajas parmezános spenótköret)
Scaloppine di maiale ai funghi - (Sült gombás karaj)
Risotto alla parmigiana - (Parmezános risotto)
Medaglioni di maiale alla salvia e bacon con salsa al pepe verde- (Sertés szűzérmék zsályás baconos mártással)
Insalata di calabria con cipolla rossa, patate, peperoni verdi dolci - (Calabriai saláta lilahagymával, burgonyával, édes zöld paprikával)
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!