Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

E-mail: info@olasz-fozoiskola.hu
Telefon: +36 30 397 2829
Sovracosce di pollo aglia romi mediterranei -(Mediterrán fűszerezésű sült csirkecombok)
Spinaci al naturale burro e parmigiano - (Vajas parmezános spenótköret)
Scaloppine di maiale ai funghi - (Sült gombás karaj)
Risotto alla parmigiana - (Parmezános risotto)
Medaglioni di maiale alla salvia e bacon con salsa al pepe verde- (Sertés szűzérmék zsályás baconos mártással)
Insalata di calabria con cipolla rossa, patate, peperoni verdi dolci - (Calabriai saláta lilahagymával, burgonyával, édes zöld paprikával)
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.