Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
![Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában](https://olasz-fozoiskola.hu/lib/nplib/thumbnail.php?width=100&height=100&crop=1&file=123.jpg)
E-mail: info@olasz-fozoiskola.hu
Telefon: +36 30 397 2829
Sovracosce di pollo aglia romi mediterranei -(Mediterrán fűszerezésű sült csirkecombok)
Spinaci al naturale burro e parmigiano - (Vajas parmezános spenótköret)
Scaloppine di maiale ai funghi - (Sült gombás karaj)
Risotto alla parmigiana - (Parmezános risotto)
Medaglioni di maiale alla salvia e bacon con salsa al pepe verde- (Sertés szűzérmék zsályás baconos mártással)
Insalata di calabria con cipolla rossa, patate, peperoni verdi dolci - (Calabriai saláta lilahagymával, burgonyával, édes zöld paprikával)
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.