Street food all'italiana - az olasz utcák ízei
Ha szeretnél egy igazi, olaszos sütés-főzés részese lenni, jelentkezz a street food kurzusunkra, ahol Giulio beavat minket az olasz gyorskaják izgalmas világába, hogy együtt megidézzük az olasz terek, bárok hangulatát, miközben behabzsoljuk a közösen elkészített egészséges finomságokat. Itt biztosan nem maradsz éhesen!
Panzerotti ( calzoni fritti) ripieni di pomodoro prosciutto mozzarella acciuga e capperi ricetta tipica pugliese o napoletana
(Panzerotti (olajban sült calzone) paradicsommal, mozzarellával, sonkával, kapribogyóval valamint szardellával töltött sült tésztabatyuk pugliai recept alapján)
Pasticcini con ripieno di crema pasticcera e amarena accompagnati da una salsa ai frutti di bosco
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Külkereskedelmi Technikum nappali tanóra
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS
Natale Italiano – Olasz karácsony - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?
Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha
Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi.
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!