A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? Netán nem igazán ismered a különféle tengeri herkentyűk felhasználási módját? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra!

A kurzuson bebizonyítjuk, hogy ínycsiklandó és egészséges halételeket egyszerűen és gyorsan is el lehet készíteni, sőt a beszerzési helyekről is szót ejtünk. Továbbá, Giulio a haltisztítás rejtelmeibe is beavat minket és hasznos vásárlási tanácsokkal is fogunk kapni, hogy mire érdemes figyelni halvásárláskor.

A kurzus végére pedig rá fogunk jönni, hogy nem is olyan nehéz a tengerparti nyaralás ízeit a családi asztalra varázsolni!

 

Menü:

Fritto misto di calamari, gamberi e polpette di pesce – Tenger gyümölcsei rántva: tintahalkarikák, rákfarok, halfasírt

Risotto al porro e frutti di mare - Ízletes, póréhagymás tenger gyümölcsei rizottó

Filetti di branzino al cartoccio - Tengeri süllő filé papírban sütve

Coppa di crema al mascarpone e pere – Körtés mascarpone krém, kehelyben tálalva  



Várunk mindenkit sok szeretettel! 

(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)