A kurzuson bebizonyítjuk, hogy ínycsiklandó és egészséges halételeket egyszerűen és gyorsan is el lehet készíteni, sőt a beszerzési helyekről is szót ejtünk. Továbbá, Giulio a haltisztítás rejtelmeibe is beavat minket és hasznos vásárlási tanácsokkal is fogunk kapni, hogy mire érdemes figyelni halvásárláskor.
A kurzus végére pedig rá fogunk jönni, hogy nem is olyan nehéz a tengerparti nyaralás ízeit a családi asztalra varázsolni!
Menü:
Fritto misto di calamari, gamberi e polpette di pesce – Tenger gyümölcsei rántva: tintahalkarikák, rákfarok, halfasírt
Risotto al porro e frutti di mare - Ízletes, póréhagymás tenger gyümölcsei rizottó
Filetti di branzino al cartoccio - Tengeri süllő filé papírban sütve
Coppa di crema al mascarpone e pere – Körtés mascarpone krém, kehelyben tálalva
Várunk mindenkit sok szeretettel!
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)