A tenger kincsei - halas kurzus a tenger szerelmeseinek
Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? Netán nem igazán ismered a különféle tengeri herkentyűk felhasználási módját?
Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra!
A kurzus végére pedig rá fogunk jönni, hogy nem is olyan nehéz a tengerparti nyaralás ízeit a családi asztalra varázsolni!
Menü:
Fritto misto di calamari, gamberi e polpette di pesce – Tenger gyümölcsei rántva: tintahalkarikák, rákfarok, halfasírt
Risotto al porro e frutti di mare - Ízletes, póréhagymás tenger gyümölcsei rizottó
Filetti di branzino al cartoccio - Tengeri süllő filé papírban sütve
Coppa di crema al mascarpone e pere – Körtés mascarpone krém, kehelyben tálalva

Várunk mindenkit sok szeretettel!


