Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja?
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.
Milyen titkos fogások vannak ? Mitől lesz puha, de ugyanakkor ropogós a tészta? Mik a kelesztés és a sütés szabályai? Hogyan kell egyenletesen szép kerekre formázni a pizzát? Milyen szósszal és milyen feltétekkel gazdagíthatjuk az alaptésztát?
Mindezt megtudjuk az est pizzakészítő mesterétől, Sergiótól aki elhozza közénk Itália ízeit!
Margherita,quattro formaggi, quattro stagioni, diavola, prosciutto e funghi, tonno e cipolla, ricotta e spinaci - ez csak ízelítő az itt készíthető klasszikus receptekből, amit te magad is gazdagíthatsz ízlésed szerint.
Pizza! Pizza! Nem lehet megunni.

Sok szeretettel és olaszos hangulattal várunk mindenkit!
A kurzusra való jelentkezéshez kattints ide!