Főzőtanfolyam ajándékutalvány

AJÁNDÉKOZZ IGAZI OLASZ FŐZŐÉLMÉNYT 

A főzőtanfolyam ajándékutalvány ideális meglepetés azok számára, akik szívesen tevékenykednek a konyhában és szeretnek finomakat enni. Természetesen azon érdeklődőknek is ajánljuk, akik még soha nem próbálták ki főzőtudásukat hasonló program keretein belül. Főzőiskolánk ajándékutalványának vonzó előnye, hogy bármilyen ünnep vagy alkalom esetében megállja a helyét, és a hivatalos nyitva tartási időn kívül on-line megvásárolható, letölthető.


KEDVEZMÉNYES - Ajándékutalványaink főzőkurzusokra

1 alkalom vagy 1 fő - 23.000 Ft
2 alkalom vagy 2 fő - 46.000 Ft helyett 45.000 Ft 
3 alkalom vagy 3 fő - 69.000 Ft helyett 66.000 Ft
4 alkalom vagy 4 fő - 92.000 Ft helyett 85.000 Ft 


Pizzaszakács tanfolyam ajándékutalvány

1 fő - 110.000 Ft - Részletek a tanfolyamról

Fontos tudni, hogy a kiállítástól számítva 1 évig érvényesek, bármelyik főzőkurzusra szabadon beválthatók (kivéve pizzaszakács tanfolyam), és a több alkalmas utalványokat akár többen is felhasználhatják.

2 alkalmas utalvány ajándékcsomagban futárral


A csomagba teszünk egy Főzőiskolás kötényt, elhelyezünk díszborítékba egy kétalkalmas ajándékutalványt. 

Mindezt egy ajándékdobozban küldjük el futárral az általad megadott címre. Kizárólag bankkártyás fizetéssel. 

Kérjük a szállítási címet a megjegyzés rovatban add meg. 

Az ajándékcsomag ára kiszállítással együtt 53.000 Ft.



Válaszd az on-line bankkártyás fizetési módot! Az utalványok azonnal letölthetők, és a hivatalos nyitva tartási időn kívül is megvásárolhatók az olasz konyha, receptek szerelmeseinek.

Kérj ajándékutalványt itt


A Te neved *
A Te e-mail címed *
A Te telefonszámod *
Számla típusa * magánszemély cég
Számlázási név *
Számlázási irányítószám *
Számlázási város *
Számlázási cím *
Az ajándékozott neve *
Utalvány típusa *
Fizetési mód *
Megjegyzés
Kupon kód
Ellenőrző kérdés *
Milyen színű a fű?
H K Sze Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2024.08.05. 14:00, hétfő
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek

2024.08.10. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2024.08.10. 17:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Az igazi nápolyi pizza titkai!

2024.08.19. 18:00, hétfő

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

2024.08.24. 11:00, szombat
A több részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire.
Ez az óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!

Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)

Iskolai csoport

2024.08.29. 12:30, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei

2024.08.31. 17:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2024.09.25. 12:00, szerda
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2024.10.12. 11:00, szombat
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában