A főzőiskola tanárai

GIULIO Armari

GIULIO Armari

Giulio főzőiskolánk egyik legtöbb órát tartó oktatója. Magyarországon élő szakács, az elmúlt években Gianni Pomo D’oro éttermének szakácsaként dolgozott. Milánóban született, tanult, és itt is dolgozott több éven át. Kíválóan beszél magyarul, és jobbnál jobb ételeket főz. Igazi olasz és igazi pasi. 
bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Sergio Loddo

Sergio Loddo

Sergio Szardínia szigetén, Cagliari-ban született. Két gyermek édesapja, 20 éve él Budapesten és 2 évtizede már, hogy pizzaszakácsként dolgozik. Jelenleg a Terzo Cerchio étteremben dolgozik - az étterem nyitása óta - mint pizzakészítő mester. 

A pizzás kurzusokat ő tartja Főzőiskolánkban, ahol beavat minket az otthoni pizzakészítés rejtelmeibe.


bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

MIMMA Canala

MIMMA Canala

Nálunk otthon folyton főztek. Édesanyám minden hajnalban(!) öt órakor felkelt, hogy megcsinálja az aznapi Szent Sugót...

bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Füzeséri Mihály

Füzeséri Mihály

A munkám a hobbym a hobbym a munkám. 30 év szerelem. Mester szakács és diétás szakács vagyok.

Jelenleg a felnőttoktatásban szakácsokat és diétásszakácsokat képzek, valamint a "La Poulet" francia bisztró konyháját vezetem.

Az olasz konyhával a 90-es években Észak-Olaszországban, Palmanovában találkoztam először, ahol a Piazza Grande terén egy hagyományos Caffetteriaban első látásra beleszerettem. 


bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Somogyvári Benjámin

Somogyvári Benjámin

Somogyvári Benjamin vagyok, szakács. Az életem évek óta a főzés és a gasztronómia körül forog. A főzés szeretetét édesanyámtól örököltem, aki végig támogatott álmaim megvalósításában.
bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Sergio Ariano

Sergio Ariano

Sergio Toszkánából származik, de már 28 éve él Magyarországon. Korábban az Etna Ristorante főszakácsa volt, jelenleg az Il terzo Cechio éttermet vezeti. Egyszerű alapanyagokból szeret magas szintű fogásokat alkotni, konyhája házias jellegű. Munkájára jellemző, hogy tiszteli az alapanyagokat, az ételek illatát és textúráját szereti kiemelni.
bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

Tengel Judit és Feik Bernadett

Tengel Judit és Feik Bernadett

Dietetikusként az egészséges életmód kialakítását és a preventív gondolkodásmód előtérbe helyezését szeretnénk az embereknek megtanítani, megmutatni. Munkánk során sokszor találkoztunk válogatós vagy a főzésben kevésbé jártas egyénekkel is; így számos megoldási javaslattal és praktikai elemmel a tarsolyunkban igyekszünk megmutatni, hogy nincs lehetetlen ami az utadba állhat, ha a táplálkozásról van szó. Bátran állíthatjuk, hogy az egészséges és színes fogások megalkotása nem az idő vagy pénztárcád vastagságának függvénye. Célunk, hogy megmutassuk az ételkészítés kreatív oldalát, miközben egy kis csavarral olyat alkotunk, hogy egy fogást sem kell majd többé "bűnösnek" tekintened.
bővebben...

kapcsolódó tanfolyamok »

H K Sze Cs P Szo V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2025.01.17. 18:00, péntek

Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.18. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

I segreti delle paste ripiene - Helyben készült töltött tészták titkai

2025.01.18. 17:00, szombat

Az olaszok a tésztakészítést is művészi szintre emelték, és ezt ezen a tanfolyamon is bebizonyítjuk. A töltött tészták a legegyedibb töltelékkel, különleges és egyedi ízvilágot hoznak létre. A frissen gyúrt töltött tészták nem csupán a töltelék típusában, a szószokban, de főzési és sütési módszereikben is nagyban különböznek.

I segreti delle paste ripiene - Helyben készült töltött tészták titkai

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.19. 11:00, vasárnap

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.20. 18:00, hétfő

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.21. 18:00, kedd
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet. 

Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.23. 18:00, csütörtök
Giulio gondolt egy merészet és a hagyományos kurzusoktól elszakadva elkezdett kísérletezni. Mindegyik étel alapja ismerős lesz - hiszen a rizottó, vagy a tiramisu nem lesz újdonság, - viszont ezúttal mindegyik fogásba került egy kis csavar.
Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.24. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.25. 17:00, szombat

Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi. 

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha ÉLMÉNYFŐZÉS

I grandi classici della cucina italiana - A nagy olasz klasszikusok - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.25. 11:00, szombat

Az idénynek megfelelő, autentikus olasz finomságok.
Az olasz konyha fogásai között nem egy-két, hanem több ezer (!) olyan, egyszerűen elkészíthető étel van, mely egy kis olasz rafinériával könnyen a kedvenc ételünkké/a család kedvenc fogásává válhat. Csatlakozzatok a programhoz és lessetek el minden konyhai titkot séfünktől!

I grandi classici della cucina italiana - A nagy olasz klasszikusok - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.26. 11:00, vasárnap

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.27. 18:00, hétfő

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.28. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.01.30. 18:00, csütörtök
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1. - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.01.31. 18:00, péntek
A toszkán konyha különleges szerepet foglal el az olasz gasztronómián belül. Egyszerű, de kiváló alapanyagokból készült, rusztikus, hagyományos fogások jellemzik. A legtöbbet használt alapanyaga a kenyér, a helyben termesztett kiváló minőségű olívaolaj, zöldségfélék és húsok.
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága 1. - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.01. 17:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.02. 11:00, vasárnap

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.02.03. 16:00, hétfő
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.05. 18:00, szerda
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Nápoly ízei

2025.02.06. 18:00, csütörtök
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető. 

Nápoly ízei

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.07. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.08. 11:00, szombat

Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi. 

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha ÉLMÉNYFŐZÉS

CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

2025.02.09. 11:00, vasárnap
A töltött tészták után megmutatjuk, hogy a zöldségek és a húsok is készülhetnek mindenféle töltelékkel Olaszországban. Ezúttal Enrico kalauzolja végig az érdeklődőket a változatos fogásokon. A menüsor felépítése különleges, mivel négyféle előételt is elkészítenek a résztvevők, majd kétféle főétel, végül egy frissítő desszert következik.
CARNI & VERDURE RIPIENE - Töltött húsok és zöldségek

Iskolai csoport

2025.02.10. 10:00, hétfő

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Iskolai csoport

2025.02.13. 09:00, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Bálint-napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

2025.02.14. 18:00, péntek
Olaszország nemcsak a kifinomult konyha művészet, hanem a szerelem hazája is. Ezen a kivételes napon különleges fogásokkal kápráztatunk el mindenkit. 

A közös főzés remek lehetőség arra, hogy még jobban összekovácsolja a már meglévő párokat vagy hogy a bimbózó kapcsolatokat megerősítse. Gyertek és biztos, hogy jó sül ki belőle! 

Szív küldi szívnek Olaszországból - főzőtanfolyam nemcsak szerelmeseknek!

Bálint-napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

Bálint-napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

2025.02.15. 11:00, szombat
Olaszország nemcsak a kifinomult konyha művészet, hanem a szerelem hazája is. Ezen a kivételes napon különleges fogásokkal kápráztatunk el mindenkit. 

A közös főzés remek lehetőség arra, hogy még jobban összekovácsolja a már meglévő párokat vagy hogy a bimbózó kapcsolatokat megerősítse. Gyertek és biztos, hogy jó sül ki belőle! 

Szív küldi szívnek Olaszországból - főzőtanfolyam nemcsak szerelmeseknek!

Bálint-napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

Bálint-napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

2025.02.16. 11:00, vasárnap
Olaszország nemcsak a kifinomult konyha művészet, hanem a szerelem hazája is. Ezen a kivételes napon különleges fogásokkal kápráztatunk el mindenkit. 

A közös főzés remek lehetőség arra, hogy még jobban összekovácsolja a már meglévő párokat vagy hogy a bimbózó kapcsolatokat megerősítse. Gyertek és biztos, hogy jó sül ki belőle! 

Szív küldi szívnek Olaszországból - főzőtanfolyam nemcsak szerelmeseknek!

Bálint-napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino

Iskolai csoport

2025.02.18. 10:30, kedd

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Iskolai csoport

2025.02.20. 10:30, csütörtök

Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.02.22. 17:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

2025.02.28. 17:00, péntek
Ezt az időpontot már valaki lefoglalta csapatának, de a jövőben ezt te is könnyedén megteheted! Foglald le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére! Szervezz csapatépítő programot, céges rendezvényt, lánybúcsút, szülinapozást, baráti összejövetelt tradicionális olasz ízek kíséretében.



Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.03.05. 18:00, szerda

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS