Nálunk otthon folyton főztek. Édesanyám minden hajnalban(!) öt órakor felkelt, hogy megcsinálja az aznapi Szent Sugót...
Nyolcan voltunk a családban, mindenki mást szeretett, úgyhogy minden nap volt 4-5 féle étel. Ott nem lehetett nem megtanulni főzni. Ráadásul én magam is nagyon kényes ízlésű voltam, úgyhogy törekedtem rá, hogy mindent meg tudjak csinálni. Az egyetemen a csoporttársaim Olaszország minden tájáról érkeztek, így belekóstolhattam minden tájegység konyhájába. Egy idő után a közös vacsoráknak mindig az volt a vége, hogy én főztem, és a többiek mosogattak
1992 óta élek Magyarországon, a Studio Italiában tanítok, és 2004 óta tartok főzőtanfolyamokat.
Specialitásom a kézzel gyúrt tészták, legyen az édes vagy sós, kelt vagy linzer, sütőben vagy olajban sült változat.