
Pasta fresca - Friss tészták
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
E-mail: info@olasz-fozoiskola.hu
Telefon: +36 30 397 2829
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
Szeretnél eljutni az olasz tengerpartokra, de most nincs rá lehetőséged? Sergio elhozza neked az élményt! Ezen a kurzuson megtanulhatod, hogy hogyan lehet itthon is ízletes fekete kagylóval, illetve kalamárival készült fogásokat készíteni. Ráadásul egy ínycsiklandó erdei gyümölcsös desszerttel zárjátok majd a kurzust.
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
Legújabb tésztás kurzusunkban négyféle ételt készíthettek el. Sergio frissen gyúrt tésztáira igazán különleges szószok kerülnek, ezen a kurzuson biztosan meg fogsz kóstolni olyan olasz tésztákat, amiket még nem ettél máshol. Töltött tészta is szerepel a menüsorban, ráadásul itt a gnocchi elkészítésének módját is megtanulhatod.
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
Legújabb tésztás kurzusunkban négyféle ételt készíthettek el. Sergio frissen gyúrt tésztáira igazán különleges szószok kerülnek, ezen a kurzuson biztosan meg fogsz kóstolni olyan olasz tésztákat, amiket még nem ettél máshol. Töltött tészta is szerepel a menüsorban, ráadásul itt a gnocchi elkészítésének módját is megtanulhatod.
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
Legújabb tésztás kurzusunkban négyféle ételt készíthettek el. Sergio frissen gyúrt tésztáira igazán különleges szószok kerülnek, ezen a kurzuson biztosan meg fogsz kóstolni olyan olasz tésztákat, amiket még nem ettél máshol. Töltött tészta is szerepel a menüsorban, ráadásul itt a gnocchi elkészítésének módját is megtanulhatod.
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
Legújabb tésztás kurzusunkban négyféle ételt készíthettek el. Sergio frissen gyúrt tésztáira igazán különleges szószok kerülnek, ezen a kurzuson biztosan meg fogsz kóstolni olyan olasz tésztákat, amiket még nem ettél máshol. Töltött tészta is szerepel a menüsorban, ráadásul itt a gnocchi elkészítésének módját is megtanulhatod.
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
Szeretnél eljutni az olasz tengerpartokra, de most nincs rá lehetőséged? Sergio elhozza neked az élményt! Ezen a kurzuson megtanulhatod, hogy hogyan lehet itthon is ízletes fekete kagylóval, illetve kalamárival készült fogásokat készíteni. Ráadásul egy ínycsiklandó erdei gyümölcsös desszerttel zárjátok majd a kurzust.
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
Legújabb tésztás kurzusunkban négyféle ételt készíthettek el. Sergio frissen gyúrt tésztáira igazán különleges szószok kerülnek, ezen a kurzuson biztosan meg fogsz kóstolni olyan olasz tésztákat, amiket még nem ettél máshol. Töltött tészta is szerepel a menüsorban, ráadásul itt a gnocchi elkészítésének módját is megtanulhatod.
A tanfolyam ára:
A tanfolyam ára:
Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a maga sajátos fogásai, így van ez a három tenger szigetének nevezett Szicíliával is.
A tanfolyam ára:
Focaccia, piadina, pizza al taglio, arancini di riso, panini caldi, fritto misto, panzerotti, bomboloni…és szinte a végtelenségig sorolhatnánk még azokat a tipikus olasz ételeket, amelyek az olasz utcák forgatagát jellemzik. Ha jártál már Olaszországban, neked is ismerősek lehetnek a fenti ételek, hiszen az utcákat járva, az ember ezekkel találkozik legelőször. De ha még csak most tervezed a nyaralásod, itt az ideje, hogy megismerd az olasz utcák ízet!
A tanfolyam ára:
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Mindenki szeretne kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan.
Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek?
Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Mindenki szeretne kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan.
Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek?
Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?