Magna Pasta! - Ízletes variációk a friss tésztára

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

 

Akkor gyere el főzőestünkre és mindent megtudhatsz Mimmától, aki olasz háziasszony lévén, maga is édesanyjától és nagymamájától leste el a fortélyokat! Ezen a kurzuson garantáltan nem fogtok unatkozni, különféle tésztaételeket fogunk elkészíteni, számos variációban.. 


Menü: 


  • Tagliatelle ai pomodorini freschi, basilico e ricotta 
    (Koktélparadicsommal, bazsalikommal és tricottával ízesített frissen gyúrt tagliatelle tészta)

  • Lasagne classica al ragú (Klasszikus olasz rakott tészta, raguval, besamell mártással)

  • Spaghetti alla carbonara (Spaghetti szénégető módra, vagyis sült császárszalonna darabokkal, tojással, parmezán sajttal tálalva)

  • Ravioli di ricotta e spinaci con burro e salvia (Spenóttal és ricottával töltött frissen gyúrt ravioli tészta zsályás vajba forgatva)  


A recept- és szakácsváltoztatás jogát fenntartjuk!