Steak és különleges húsételek
2022.06.09. 18:00, csütörtök
A legtöbben úgy gondolják, hogy az olasz konyha csak tésztából áll. Hát ez bizony nem így van. Ezen a kurzuson a legkiválóbb frissen sült húsokat ízlelhetik meg vendégeink, olaszosan elkészítve.
A grillezés az egyik legősibb főzési technika és a mediterrán konyhának a mai napig ez az alapja. Az olaszok csakis kiváló minőségű, friss alapanyagból készítenek húsokat, friss zöld fűszerekkel ízestíve.
Íme az elkészítendő menüsor:
Marha hátszínből készült steak (Ribeye) - balzsamecetes szósszal, zöldborsmártás
Salátával, tepsis burgonyával
Coscia di maiale - sertéscomb egészben sütve porchetta módra
Párolt zöldség paradicsommal
Báránycsülök
Porcini trifolati (serpenyős vargányagomba)
Tiramisu (kehelyben)

Ajándékutalvánnyal a különbözeti díj (2000 Ft) megfizetésével lehet részt venni! Először ennek az oldalnak az alján kell a jelentkezést leadni, majd ezen a linken lehet a díjat befizetni.
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)Várunk mindenkit sok szeretettel!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 18 000 Ft
- 2 főre: 35 000 Ft
- 3 főre: 51 000 Ft
- 4 főre: 65 000 Ft
A tanfolyamot vezeti:
Sergio Ariano (magyar nyelven)
Szabad helyek száma: 10
Jelentkezz most!
A tanfolyamra való jelentkezéshez meg kell adnod néhány személyes adatodat. Erre azért van szükség, hogy a minden információt meg tudjunk veled osztani.
mégsem [x]
Jelentkezz a tanfolyamra!
Kérünk, add meg adataidat!