
Tanfolyamok Somogyvári Benjámin vezetésével
Korábbi tanfolyamok



Az igazi olasz pizza titkai!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Az igazi olasz pizza titkai!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 15 000 Ft
- 2 főre: 28 000 Ft
- 3 főre: 42 000 Ft
- 4 főre: 52 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Páros főzés olasz módra
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 15 000 Ft
- 2 főre: 28 000 Ft
- 3 főre: 42 000 Ft
- 4 főre: 52 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Bálint napi különlegességek Olaszországból - Piatti speciali per San Valentino
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 15 000 Ft
- 2 főre: 28 000 Ft
- 3 főre: 42 000 Ft
- 4 főre: 52 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Privát rendezvény - Olasz séf házhoz
Foglalja le előre látványkonyhánkat egy hamisítatlan olasz estére!
Változatos olasz ételek, variálható menüsor, olasz szakács vezetésével, kellemes környezetben.
Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !

Az igazi olasz pizza titkai!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 15 000 Ft
- 2 főre: 28 000 Ft
- 3 főre: 42 000 Ft
- 4 főre: 52 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Carne con carne - Húsimádók kurzusa
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 15 000 Ft
- 2 főre: 28 000 Ft
- 3 főre: 42 000 Ft
- 4 főre: 52 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Nápoly ízei
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 15 000 Ft
- 2 főre: 28 000 Ft
- 3 főre: 42 000 Ft
- 4 főre: 52 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Az olasz szigetek világa - Szardínia különleges ételei
Ezen a kurzusunkon a szárd konyha jellegzetes ízvilágát szeretnénk bemutatni, szakácsunk által a helyiektől gyűjtött receptek alapján! A földközi tenger 2. legnagyobb szigete nemcsak hófehér homokos tengerpartjaival és szórakoztató sokszínűségével varázsolja el az oda látogatókat, hanem különleges konyhájával is.
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 13 000 Ft
- 2 főre: 25 000 Ft
- 3 főre: 36 000 Ft
- 4 főre: 47 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Az igazi olasz pizza titkai!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 13 000 Ft
- 2 főre: 25 000 Ft
- 3 főre: 36 000 Ft
- 4 főre: 47 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Baráti főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Lánybúcsús főzés az olasz főzőiskolában
Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !

Sapori d'estate all'italiana - A nyár ízei olasz módra
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 11 000 Ft
- 2 főre: 22 000 Ft
- 3 főre: 33 000 Ft
- 4 főre: 44 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 11 000 Ft
- 2 főre: 22 000 Ft
- 3 főre: 33 000 Ft
- 4 főre: 44 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Gourmet fogások Giulióval - élményfőzés

I grandi classici della cucina italiana - A nagy olasz klasszikusok - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az idénynek megfelelő, autentikus olasz finomságok.
Az olasz konyha fogásai között nem egy-két, hanem több ezer (!) olyan, egyszerűen elkészíthető étel van, mely
egy kis olasz rafinériával könnyen a kedvenc ételünkké/a család kedvenc fogásává válhat. Csatlakozzatok a programhoz és lessetek el
minden konyhai titkot séfünktől!

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

Nápoly ízei

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Legénybúcsú főzés az olasz főzőiskolában
Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek
Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek?
Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Gourmet fogások Giulióval - élményfőzés

I grandi classici della cucina italiana - A nagy olasz klasszikusok - ÉLMÉNYFŐZÉS
Az idénynek megfelelő, autentikus olasz finomságok.
Az olasz konyha fogásai között nem egy-két, hanem több ezer (!) olyan, egyszerűen elkészíthető étel van, mely
egy kis olasz rafinériával könnyen a kedvenc ételünkké/a család kedvenc fogásává válhat. Csatlakozzatok a programhoz és lessetek el
minden konyhai titkot séfünktől!

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

Nápoly ízei

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Legénybúcsú főzés az olasz főzőiskolában
Az időpont, ár, létszám a megbeszélés részét képezik !

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek
Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek?
Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Iskolai csoport
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS
