A kurzuson tipikus nápolyi és Nápoly környéki recepteket fogunk készíteni.
Menü:
Parmezánsajtos
rakott padlizsán kapribogyóval, juhsajttal és bivalymozzarellával - Torrette di melanzane alla parmigiana con mozzrella di bufala capperi e pecorino
Főtt sonkával, mozzarellával, ricottával tôltött csőtészta sorrentói módra, paradicsomos szószban megsütve - Paccheri ripieni alla sorrentina
Hirtelen sült hússzeletek Pulcinella módra (csiperke gombával, nyers sonkával, datolyaparadicsommal) - Scaloppine alla Pulcinella
Serpenyőben sült friss, vegyes zöldségköret - Padellata di verdure fresche di stagione
Csokoládés mandulatorta ahogy Kapri szigetén készítik - Caprese all'arancia

Várunk mindenkit sok szeretettel!
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk! )
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola