
Az igazi olasz pizza titkai!
Milyen titkos fogások vannak ? Mitől lesz puha, de ugyanakkor ropogós a tészta? Mik a kelesztés és a sütés szabályai? Hogyan kell egyenletesen szép kerekre formázni a pizzát? Milyen szósszal és milyen feltétekkel gazdagíthatjuk az alaptésztát?
Mindezt megtudjuk az est pizzakészítő mesterétől, Sergiótól aki elhozza közénk Itália ízeit!
Margherita,quattro formaggi, quattro stagioni, diavola, prosciutto e funghi, tonno e cipolla, ricotta e spinaci - ez csak ízelítő az itt készíthető klasszikus receptekből, amit te magad is gazdagíthatsz ízlésed szerint. Ráadásul most egy pizzadesszerttel is megismerkedhettek!
Pizza! Pizza! Nem lehet megunni...
Sok szeretettel és olaszos hangulattal várunk mindenkit!
További időpontokat ezen a linken találsz!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 15 000 Ft
- 2 főre: 28 000 Ft
- 3 főre: 42 000 Ft
- 4 főre: 52 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |


Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?



Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.

H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |


Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?



Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
