Toscana (zuppa)
Zuppa di ceci e verdure con tagliatelle fresche
Csicseriborsóval és szezonális zöldségekkel készült leves
friss metélt tésztával
Liguria (Genova) (primo piatto)
Gnocchi al pesto e burrata
Pestós gnocchi különleges tejszínes mozzarellával
Emilia Romagna (secondo piatto)
Involtini di pollo con ripieno di carne prosciutto crudo e
patate al profumo di basilico
Csirkecombból készült tekercsek pármai sonkával, burgonyával
és hússal tölve, bazsalikommal ízesítve
Sicilia (contorno)
Peperoni gratinati al forno con capperi Pecorino e pane
grattugiato
Sütőben sült kaliforniai paprika zsemlemorzsával és pecorino
sajttal
Lombardia (torta)
Torta Sbrisolona alle mandorle con crema zabaione
„Sbrisolona” mandulás torta borhabos krémmel
Mit fogunk főzni a tanfolyamon?
Az egész menüsor el fog készülni a tanfolyam végére.
Mi is fogunk főzni?
Természetesen! Nálunk mindent a résztvevők készítenek el a szakácsunk útmutatásával. A legtöbb kurzusunkon közösen készülnek az ételek, ez alól a
pizzás program jelent kivételt, itt mindenki sajátot süt.
Mennyi ideig tart a kurzus?
A főzések nagyjából 2 és 1/2 - 3 órásak, ebben az ételek elfogyasztása is benne van. (Elsősorban a résztvevőkön múlik, hogy milyen hosszú az adott alkalom.)
Hányan leszünk a főzésen?
Minimum hatan, maximum tizenketten. (Amennyiben többen szeretnétek jönni, vagy privát rendezvényt szeretnétek kérni, nézzetek körül ezen az oldalon.)
Mit hozzunk magunkkal?
Érdemes dobozzal készülni, mert így, ami megmarad a program végén, abból tudtok hazavinni magatokkal. Kötényt biztosítunk mindenki számára (de ennek ellenére kifröccsenhet valami a ruhátokra főzés közben, érdemes ennek megfelelően öltözéket választani.)
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)