Carne con carne - Húsimádók kurzusa
2014.11.15. 10:00, szombat
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Szakácsunk vezetésével megismerkedünk a különböző, leggyakrabban előforduló húsfajtákkal (szárnyas, szarvasmarha vagy sertés) valamint ezek elkészítésével és a filézés és klopfolás művészetével is.
Menü:
- Petto di pollo alla pizzaiola - Csirkemell fokhagymás, paradicsomos oregánós mártással
- Petto di tacchino all'orientale con ragu di noce di acagiu e albicocche (Pikáns pulykamell kesudiós sárgabarackos szósszal)
- Cotolette mediterranee - Mediterrán szelet /Sült sertéskaraj parmezános-friss fűszeres bundában/
- Patate al rosmarino e insalata mista - Tepsiben sült rozmaringos burgonya és friss vegyes saláta
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 8 000 Ft
- 2 főre: 16 000 Ft
- 3 főre: 24 000 Ft
- 4 főre: 32 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola