Csapatépítő főzés az olasz főzőiskolában

E-mail: info@olasz-fozoiskola.hu
Telefon: +36 30 397 2829
Nem véletlen, hogy a hagyományos római konyha az egyik legismertebb és egyben legelismertebb olasz regionális konyha. Ha kóstoltad már az olasz főváros olyan jellegzetes fogásait, mint a saltimbocca alla romana, az amatricana, a carbonara, vagy a cacio e pepe, akkor a cucina romana minden bizonnyal a te kedvenceid közé is felkerült. Gyere el legújabb, Róma különleges ételeit bemutató tanfolyamunkra, és tanuld meg elkészíteni az örök város legjobb fogásait, nemzedékről nemzedékre öröklődő receptek alapján, Enrico tolmácsolásában!
Insalata di tonno, fagioli e cipolla - Tonhal, bab és hagyma saláta
Crostini con Alici - Pirított kenyér szardellával
Pappardelle di Papa Pio XII (papalina) - XII Pius pápa Pappardelle tésztája (pármai sonkával és borsóval) - frissen gyúrt tésztával
Saltimbocca alla Romana - Zsályával és sonkával készített karaj
Zucchine marinate -
Pácolt cukkini
Ciavattoni Romani con Nutella - Nutellás római "papucs" (vendégváró desszert)
Az egész menüsor el fog készülni a tanfolyam végére.
A főzések nagyjából 2 és 1/2 - 3 órásak, ebben az ételek elfogyasztása is benne van. (Elsősorban a résztvevőkön múlik, hogy milyen hosszú az adott alkalom.)
Minimum hatan, maximum tizenketten. (Amennyiben többen szeretnétek jönni, vagy privát rendezvényt szeretnétek kérni, nézzetek körül ezen az oldalon.)
Érdemes dobozzal készülni, mert így, ami megmarad a program végén, abból tudtok hazavinni magatokkal. Kötényt biztosítunk mindenki számára (de ennek ellenére kifröccsenhet valami a ruhátokra főzés közben, érdemes ennek megfelelően öltözéket választani.)
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi.
Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek?
Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi.
Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek?
Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?