A Nápolyi-öböl fennséges ízei
2014.11.18. 18:00, kedd
A Nápolyi-öblöt a tengerből hirtelen kiemelkedő magas hegyek, a köztük megbúvó apró, homokos öblök, vadregényes partok, kristálytiszta tenger jellemzik.
A hegyoldalakon kialakított teraszokon termesztik a hatalmas méretű, vastaghéjú citromokat. Azonban a citrom mellett természetesen más finomságokban is bővelkedik ez a vidék, úgy mint a halak, a tengergyümölcsei, a sok helyi zöldség és gyümölcs, a ricotta és a bivalymozzarella is.
Ezen a kurzuson Kriszta segítségével, aki már évek óta e csodálatos vidéken tölti a nyarait és élvezi a helyi háziasszonyok bizalmát, akik szívesen osztják meg vele a helyi gasztronómia csínját-bínját, apró trükkeit, nos, az ő segítségével mi is betekintést nyerünk az Amalfi-part üde, zamatos világába. És megtanítja velünk mindazt, amit ő tanult a helyiektől.
Menü:
Panzanella
con alici – Kenyérsaláta szardellával
|
Scaloppina al
limone – Borjúszelet/sertéskaraj citromosan
|
Insalata
verde - zöldsaláta
|
Le zeppole –
Fahéjas fánkok
|
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 8 000 Ft
- 2 főre: 16 000 Ft
- 3 főre: 24 000 Ft
- 4 főre: 32 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola