Vegán fogások olasz módra
2025.01.19. 11:00, vasárnap
A mediterrán konyha, amely közül a legismertebb a világon az olasz, tipikusan vegán vagy vegetáriánus összetevőkön alapul. A forró éghajlat miatt a délen élő olaszok nagyon alacsony állati zsírtartalmú recepteket dolgoztak ki, olyan termékek felhasználásával, mint az olívaolaj, zöldségek, halak és gyümölcsök, sőt a parmezánt gyakran lecserélik száraz kenyérre. Az általam bemutatott tanfolyam kizárólag
vegán, anélkül, hogy olyan termékeket kellene használnunk, mint a szója vagy a tofu.
Peperoni grigliati con pesto di prezzemolo e grissini fatti in
casa - Grillezett
paprika petrezselymes pestóval házi grissinivel
Minestrone - Minestrone leves
Gnocchi di grano saraceno con Sugo alle verdure - Gnocchi
hajdinaliszttel és növényi szósszal
Polenta con funghi
trifolati - Polenta pirított gombával
Zucchine al forno,
gratinate e croccanti – Gratin ropogós cukkini
Spiedini di frutta caramellati - Karamellás gyümölcsnyárs
(szezonális gyümölcsökből)
Mit fogunk főzni a tanfolyamon?
Az egész menüsor el fog készülni a tanfolyam végére.
Mi is fogunk főzni?
Természetesen! Nálunk mindent a résztvevők készítenek el a szakácsunk útmutatásával. A legtöbb kurzusunkon közösen készülnek az ételek, ez alól a
pizzás program jelent kivételt, itt mindenki sajátot süt.
Mennyi ideig tart a kurzus?
A főzések nagyjából 2 és 1/2 - 3 órásak, ebben az ételek elfogyasztása is benne van. (Elsősorban a résztvevőkön múlik, hogy milyen hosszú az adott alkalom.)
Hányan leszünk a főzésen?
Minimum hatan, maximum tizenketten. (Amennyiben többen szeretnétek jönni, vagy privát rendezvényt szeretnétek kérni, nézzetek körül ezen az oldalon.)
Mit hozzunk magunkkal?
Érdemes dobozzal készülni, mert így, ami megmarad a program végén, abból tudtok hazavinni magatokkal. Kötényt biztosítunk mindenki számára (de ennek ellenére kifröccsenhet valami a ruhátokra főzés közben, érdemes ennek megfelelően öltözéket választani.)
Ételérzékenység esetén milyen kurzusra tudok jönni?
A kurzusokon alapvetően nem használunk "mentes" alapanyagokat.
'Vegán' kurzusunkon tojás- és laktózmentes a menüsor.
Várunk mindenkit sok szeretettel a kurzuson!
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
A tanfolyamot vezeti:
Enrico Di Franco (magyar nyelven)
A jelentkezés lezárult