Olasz tájak konyhája - Toszkána
2014.03.18. 18:00, kedd
Pietro minden alkalommal elkápráztat minket tudásával és fantáziájával. Itt igazi olasz családi ételeket készítünk és a hangulat is mindig olyan mintha egy olasz család konyhájába csöppentünk volna. Hallottál már a gnudiról? Nos, ez a gnocchihoz hasonló gombóc, de nem krumplival, hanem ricottával készül. És nagyon-nagyon finom! Ezen kívül közkívánatra Pietro tésztát is fog gyúrni, megmutatja, hogy mit kell tenni, hogy lisztből és vízből összeálljon például az igazi olasz tagliatelle!
Ezen az órán a gnudin, és a hozzá illő szószokon kívül, egy egyszerű friss tésztát is készítünk. Előételnek toszkán kenyérsalátát csinál Pietro, desszertnek pedig cantuccinit, azaz mandulás kekszet. A kekszet pedig édes olasz borba, vino santo-ba mártogatjuk. Épp úgy, ahogy az olaszok teszik. A tél közeledtével megéri ezeket az fogásokat is megtanulni, mert egyrészt egyszerűek, másrészt finomak és laktatóak és öröm lesz a hosszú téli estéken ezekkel foglalkozni. Az evésről már nem is beszélve!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 8 000 Ft
- 2 főre: 16 000 Ft
- 3 főre: 24 000 Ft
- 4 főre: 32 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola