Különleges olasz nyelvű borkóstoló vacsorával

2024.05.14. 18:00, kedd
Egyszeri lehetőség az Olasz Főzőiskolában - nem érdemes kihagyni!

Május 14-én egy különleges olasz nyelvű borkóstolót tartanak a Főzőiskolában milánói hallgatók. A program keretében háromféle különlegességet hoznak magukkal:

 1 - GUTTURNIO FRIZZANTE, vendemmia 2022

2 - ROSSO FERMO - 50% barbera, 5% cabernet, 45% croatina

3 - BIANCO FERMO - 90% MALVASIA 10% CHARDONNAY

Az esemény 18 órakor kezdődik, a borkóstoló után egy kis vacsorával is készülnek a résztvevőknek, ahol a főfogás rizottó lesz, de ezen kívül különböző falatkákkal  is kedveskednek a résztvevőknek. Az esemény 3 óra hosszú. 

Menü:


  • Risotto agli asparagi
  • Caprese
  • Erbazzone
  • Bruschette con zucchine alla scapece e pomodori secchi
  • Frittelle di zucchine e salsa yogurt all'aneto
  • Crostino con caponata Siciliana

 A programra olaszul beszélő, 18 éven felüli személyek tudnak jelentkezni! Összesen 30 főnek tudunk helyet biztosítani, így érdemes minél előbb leadni a jelentkezést.

Vegetáriánusokat is szeretettel várunk!

___________________________

Presso la Scuola di Cucina si terrà una speciale degustazione di vini italiani con studenti provenienti da Milano.

I nostri ospiti porteranno in tavola tre specialità:

 

GUTTURNIO FRIZZANTE - vendemmia 2022

ROSSO FERMO - 50% barbera, 5% cabernet, 45% croatina

BIANCO FERMO - 90% MALVASIA 10% CHARDONNAY

Dopo la degustazione ci sarà anche una cenetta con risotto e deliziosi stuzzichini - bruschette e caprese.  Sono benvenuti anche i vegetariani!

Data la tipologia del programma, contiamo sulla partecipazione di studenti (di età superiore ai 18 anni) o insegnanti di lingua italiana.

Il costo del programma è di 7000 HUF da pagare al momento dell'iscrizione cliccando sul link sottostante.

 
Data e luogo:

14 maggio 18.00 - 21.00

 Studio Italia - 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2.

 
Possiamo ospitare un totale di 30 persone, quindi vi preghiamo di iscrivervi il prima possibile.



A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 7 000 Ft
  • 2 főre: 14 000 Ft
  • 3 főre: 21 000 Ft
  • 4 főre: 28 000 Ft
  • 5 főre: 35 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!

A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.

Reméljük hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel:

STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola

H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.01. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.04. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.18. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.19. 11:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.26. 11:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.01. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.04. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.18. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.19. 11:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.26. 11:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS