
Különleges olasz nyelvű borkóstoló vacsorával
Május 14-én egy különleges olasz nyelvű borkóstolót tartanak a Főzőiskolában milánói hallgatók. A program keretében háromféle különlegességet hoznak magukkal:
1 - GUTTURNIO FRIZZANTE, vendemmia 2022
2 - ROSSO FERMO - 50% barbera, 5% cabernet, 45% croatina
3 - BIANCO FERMO - 90% MALVASIA 10% CHARDONNAY
Az esemény 18 órakor kezdődik, a borkóstoló után egy kis vacsorával is készülnek a résztvevőknek, ahol a főfogás rizottó lesz, de ezen kívül különböző falatkákkal is kedveskednek a résztvevőknek. Az esemény 3 óra hosszú.
Menü:
- Risotto agli asparagi
- Caprese
- Erbazzone
- Bruschette con zucchine alla scapece e pomodori secchi
- Frittelle di zucchine e salsa yogurt all'aneto
- Crostino con caponata Siciliana
A programra olaszul beszélő, 18 éven felüli személyek tudnak jelentkezni! Összesen 30 főnek tudunk helyet biztosítani, így érdemes minél előbb leadni a jelentkezést.
Vegetáriánusokat is szeretettel várunk!
___________________________
Presso
la Scuola di Cucina si terrà una speciale degustazione di vini italiani con
studenti provenienti da Milano.
I nostri ospiti porteranno in tavola tre specialità:
GUTTURNIO FRIZZANTE - vendemmia 2022
ROSSO FERMO - 50% barbera, 5% cabernet, 45% croatina
BIANCO FERMO - 90% MALVASIA 10% CHARDONNAY
Dopo la degustazione ci sarà anche una cenetta con risotto e deliziosi
stuzzichini - bruschette e caprese. Sono benvenuti anche i vegetariani!
Data la tipologia del programma, contiamo sulla partecipazione di studenti (di
età superiore ai 18 anni) o insegnanti di lingua italiana.
Il costo del programma è di 7000 HUF da pagare al momento dell'iscrizione
cliccando sul link sottostante.
Data e luogo:
14 maggio 18.00 - 21.00
Studio Italia - 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2.
Possiamo ospitare un totale di 30 persone, quindi vi preghiamo di iscrivervi il
prima possibile.
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 7 000 Ft
- 2 főre: 14 000 Ft
- 3 főre: 21 000 Ft
- 4 főre: 28 000 Ft
- 5 főre: 35 000 Ft
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |


Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?



Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.

H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |


Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?



Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
