Aki evett már finom és ízletes olasz burgonyagombócot (gnocchit) vagy krémes de ugyanakkor "al dente" rizottót, az nyilván kíváncsi arra, mindezt hogyan lehet elérni. aki viszont még nem kóstolta, annak MELEGEN ajánljuk, mert erről nem szabad lemaradnia.
Hogyan érjük el, hogy ne ragadjon a gnocchi tészta, milyen ízekkel tudjuk gazdagítani ezt az egyszerű, de mégis bonyolult tésztafajtát? Milyen trükkjei vannak a rizottó főzésnek? Ezek a kérdések még a gyakorló olasz háziasszonyokat s próbára teszik.
A fogások elkészítésében most MIMMA lesz a segítségünkre, aki egyedi ízvilágot varázsol a tányérokra.
Mit fogunk főzni a tanfolyamon?
Az egész menüsor el fog készülni a tanfolyam végére.
Mi is fogunk főzni?
Természetesen! Nálunk mindent a résztvevők készítenek el a szakácsunk útmutatásával. A legtöbb kurzusunkon közösen készülnek az ételek, ez alól a
pizzás program jelent kivételt, itt mindenki sajátot süt.
Mennyi ideig tart a kurzus?
A főzések nagyjából 2 és 1/2 - 3 órásak, ebben az ételek elfogyasztása is benne van. (Elsősorban a résztvevőkön múlik, hogy milyen hosszú az adott alkalom.)
Hányan leszünk a főzésen?
Minimum hatan, maximum tizenketten. (Amennyiben többen szeretnétek jönni, vagy privát rendezvényt szeretnétek kérni, nézzetek körül ezen az oldalon.)
Mit hozzunk magunkkal?
Érdemes dobozzal készülni, mert így, ami megmarad a program végén, abból tudtok hazavinni magatokkal. Kötényt biztosítunk mindenki számára (de ennek ellenére kifröccsenhet valami a ruhátokra főzés közben, érdemes ennek megfelelően öltözéket választani.)
Várunk mindenkit sok szeretettel!
(A receptváltoztatás jogát fenntartjuk! )