Olasz tájak konyhája - Szicília
2013.11.05. 18:00, kedd
Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a maga sajátos fogásai, amiket máshol Olaszországban hiába is keresünk. A szicíliai konyhával ki más, mint egy szicíliai étterem szakácsa ismertet meg bennünket.
Egy alkalom természetesen nem elég, hogy megismerkedjünk a szicíliai konyha összes titkával. De a legjellemzőbb vonásaival, a legjellegzetesebb ízekkel és fogásokkal igen. Szakácsunk ezen a tanfolyamon megtanít elkészíteni néhány egyszerűbb szicíliai ételt, miközben megismerteti a résztvevőket a sziget gasztronómiájának jellegzetességeivel. Ráadásként azt is elárulja, melyik ételhez milyen bort kell párosítani. A tanfolyam végén természetesen megesszük, amit főztünk!
Menü:
Leves:
Cacciucco (zuppa di pesce)
Főétel:
Pesce spada alla Messinese
Desszert:
Pane dolce al pistacchio
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 8 000 Ft
- 2 főre: 16 000 Ft
- 3 főre: 24 000 Ft
- 4 főre: 32 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola