Pizzaszakács képzést indítunk

Pizzaszakács képzést indítunk

Pizzaszakács képzés indul a Studio Italia Olasz Főzőiskolában!

Magyarországon először nálunk tanulhatod meg iskolai keretek között az olasz pizzakészítés titkait! A tanfolyam elvégzésével akár egy új szakmát is szerezhetsz, de akkor is szeretettel várunk, ha csak hobby szakácsként fejlesztenéd magad! A képzésen a legprofibb oktatóktól tanulhatsz, kizárólag minőség olasz alapanyagokat és erdeti olasz recepteket használva.

Kiknek ajánljuk?

 -       Bárkinek, aki szeretné megtanulni, hogyan készül az igazi olasz pizza.

-       Azoknak a szakácsoknak, konyhai kisegítőknek, akik szeretnék fejleszteni tudásukat és pizzaszakácsként szeretnének elhelyezkedni.

-       Azoknak a profi szakácsoknak, akik Olaszországban terveznek pizzaszakácsként továbbtanulni, majd dolgozni.


 A pizzaszakács manapság egy hiányszakma Magyarországon és külföldön egyaránt, nagy szükség van mindenhol a jó szakemberekre.

Tanfolyamunk elvégzésével te is hamar azzá válhatsz és nem lesz gond számodra a munkakeresés sem!

Azoknak, akik ezen a területen szeretnének elhelyezkedni, szakmai gyakorlatot biztosítunk Budapest legjobb olasz éttermeiben, melyekben a tanfolyam elvégzését követően gond nélkül el is tudnak majd helyezkedni.


A képzés 3 szinten indul:

-       Amatőr: elméleti és gyakorlati oktatás hobby szakácsoknak, szakmai gyakorlat nélkül (Időtartam: 22 óra / 4 hét. Konzultációs lehetőséget biztosítunk. A modulok vizsgákkal zárulnak)

-       Profi: elméleti és gyakorlati oktatás, majd szakmai gyakorlat (Időtartam: alapfok 40 óra szakmai gyakorlat)

-       Mester: elméleti és gyakorlati oktatás Magyarországon, továbbképzés és nyelvtanfolyam Olaszországban (Időtartam:egyénfüggő, 1-2 év)


 


H K Sze Cs P Szo V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.01. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.04. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.18. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.19. 11:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.26. 11:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS