
Pizzaszakács képzést indítunk

Pizzaszakács képzés indul a Studio Italia Olasz Főzőiskolában!
Magyarországon először nálunk tanulhatod meg iskolai keretek között az olasz pizzakészítés titkait! A tanfolyam elvégzésével akár egy új szakmát is szerezhetsz, de akkor is szeretettel várunk, ha csak hobby szakácsként fejlesztenéd magad! A képzésen a legprofibb oktatóktól tanulhatsz, kizárólag minőség olasz alapanyagokat és erdeti olasz recepteket használva.
Kiknek ajánljuk?
- Bárkinek, aki szeretné megtanulni, hogyan készül az igazi olasz pizza.
- Azoknak a szakácsoknak, konyhai kisegítőknek, akik szeretnék fejleszteni tudásukat és pizzaszakácsként szeretnének elhelyezkedni.
- Azoknak a profi szakácsoknak, akik Olaszországban terveznek pizzaszakácsként továbbtanulni, majd dolgozni.
A pizzaszakács manapság egy hiányszakma Magyarországon és külföldön egyaránt, nagy szükség van mindenhol a jó szakemberekre.
Tanfolyamunk elvégzésével te is hamar azzá válhatsz és nem lesz gond számodra a munkakeresés sem!
Azoknak, akik ezen a területen szeretnének elhelyezkedni, szakmai gyakorlatot biztosítunk Budapest legjobb olasz éttermeiben, melyekben a tanfolyam elvégzését követően gond nélkül el is tudnak majd helyezkedni.
A képzés 3 szinten indul:
- Amatőr: elméleti és gyakorlati oktatás hobby szakácsoknak, szakmai gyakorlat nélkül (Időtartam: 22 óra / 4 hét. Konzultációs lehetőséget biztosítunk. A modulok vizsgákkal zárulnak)
- Profi: elméleti és gyakorlati oktatás, majd szakmai gyakorlat (Időtartam: alapfok 40 óra szakmai gyakorlat)
- Mester: elméleti és gyakorlati oktatás Magyarországon, továbbképzés és nyelvtanfolyam Olaszországban (Időtartam:egyénfüggő, 1-2 év)
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?



Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
