Gourmet fogások Giulióval - élményfőzés

E-mail: info@olasz-fozoiskola.hu
Telefon: +36 30 397 2829
Pizzaszakács képzés indul a Studio Italia Olasz Főzőiskolában!
Magyarországon először nálunk tanulhatod meg iskolai keretek között az olasz pizzakészítés titkait! A tanfolyam elvégzésével akár egy új szakmát is szerezhetsz, de akkor is szeretettel várunk, ha csak hobby szakácsként fejlesztenéd magad! A képzésen a legprofibb oktatóktól tanulhatsz, kizárólag minőség olasz alapanyagokat és erdeti olasz recepteket használva.
Kiknek ajánljuk?
- Bárkinek, aki szeretné megtanulni, hogyan készül az igazi olasz pizza.
- Azoknak a szakácsoknak, konyhai kisegítőknek, akik szeretnék fejleszteni tudásukat és pizzaszakácsként szeretnének elhelyezkedni.
- Azoknak a profi szakácsoknak, akik Olaszországban terveznek pizzaszakácsként továbbtanulni, majd dolgozni.
A pizzaszakács manapság egy hiányszakma Magyarországon és külföldön egyaránt, nagy szükség van mindenhol a jó szakemberekre.
Tanfolyamunk elvégzésével te is hamar azzá válhatsz és nem lesz gond számodra a munkakeresés sem!
Azoknak, akik ezen a területen szeretnének elhelyezkedni, szakmai gyakorlatot biztosítunk Budapest legjobb olasz éttermeiben, melyekben a tanfolyam elvégzését követően gond nélkül el is tudnak majd helyezkedni.
A képzés 3 szinten indul:
- Amatőr: elméleti és gyakorlati oktatás hobby szakácsoknak, szakmai gyakorlat nélkül (Időtartam: 22 óra / 4 hét. Konzultációs lehetőséget biztosítunk. A modulok vizsgákkal zárulnak)
- Profi: elméleti és gyakorlati oktatás, majd szakmai gyakorlat (Időtartam: alapfok 40 óra szakmai gyakorlat)
- Mester: elméleti és gyakorlati oktatás Magyarországon, továbbképzés és nyelvtanfolyam Olaszországban (Időtartam:egyénfüggő, 1-2 év)
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Ez az időpont már foglalt, de amennyiben szeretnéd kibérelni a konyhánkat, az info@olasz-fozoiskola.hu e-mail címre várjuk a leveledet!
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi.
Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek?
Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?