
Cucina Regionale - Toszkána ízvilága
A gazdag toszkán kulináris hagyományokból két menüsort is összeállítottunk, hogy éreztessük a sokszínűséget.
Toszkána ízvilága 1.
- Bruschetta con guanciale (Piritós szeletek, tipikus toszkán tokaszalonna pecorino sajttal és tökkel)
- Gnocchi con prosciutto crudo toscano e funghi porcini ( Helyben készített toszkán szárított sonkás és vargányagombás gnocchi )
- Involtini di pollo pancetta affumicat, salvia e pecorino (Filézett csirkecomb füstölt szalonnával, friss fűszerekkel és érlelt toszkán juhsajttal)
- Patate al forno al rosmarino (Rozmaringos sütőben sült krumpli)
- Cantuccini con vino dolce (Tipikus toszkán mandulás keksz mártogatós, desszertborral)
- Crostini al patè di fegato tipico toscano (Csirkemájpástétomos toszkán piritós falatok)
- Pappardelle al ragù di cinghiale (Frissen gyúrt széles metélt vaddisznó raguval)
- Pollo intero alla diavola (Egészben sült omlós, pikáns csirke)
- Panzanella, insalata di pane toscana (Ízletes toszkán kenyérsaláta friss idényzöldségekből és frissen sütött házi kenyérből)
- Cantuccini con vino dolce (Tipikus toszkán mandulás keksz mártogatós, desszertborral)
Várunk mindenkit sok szeretettel a kurzuson!
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
H | K | Sze | Cs | P | Szo | V |
---|---|---|---|---|---|---|
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?


Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?



Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza?

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS
Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel.
