Olasz tészták házilag- A tészta ezer arca
2012.09.12. 18:00, szerda
Spagetti,
ravioli,
lasagne és
penne. Csak néhány a rengeteg fajtából. Mimmával tésztát készíteni egy igazi élmény. Gyorsan jár a keze, percek alatt összedob egy tésztát, amit aztán al dentére főzve már eheteünk is. Ha nincs kedved nagy vacsorát készíteni, de jó minőségű, finom ételt szeretnél enni, akkor a házilag gyúrt tészta mindig a legjobb megoldás. Ha pedig ezzel fogadod a vendégeidet, biztos, hogy hatalmas sikert aratsz.
Most nem kifőzzük a készen vett tésztát, hanem magunk gyúrjuk. A frissen készült tésztára koncentrálunk: megismerjük a tészták alapvető fajtáit és formáit, megtudjuk, hogy mi a különbség köztük, miért jó az egyik, és miért jobb a másik… Mimma a tésztakészítés minden titkát megosztja velünk, megtanítja a résztvevőket minden fortélyra – de nem üresen esszük ám a tésztát! Azt is bebizonyítjuk, hogy a szószok (sughi) is finomabbak, ha nem készen vesszük. A dolgos három óra végén pedig – mint mindig – jóllakunk a magunk készítette finom fogásokkal!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 7 500 Ft
- 2 főre: 15 000 Ft
- 3 főre: 22 500 Ft
- 4 főre: 30 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola