Tradíció és innováció - Tradizione e innovazione
2024.05.02. 18:00, csütörtök
Giulio gondolt egy merészet és a hagyományos kurzusoktól elszakadva elkezdett kísérletezni. Mindegyik étel alapja ismerős lesz - hiszen a rizottó, vagy a tiramisu nem lesz újdonság, - viszont ezúttal mindegyik fogásba került egy kis csavar.
Involtini di melanzana: Mozzarella di bufala,pomodorini,pesto
di Mandorle e bruschetta
Padlizsántekercs: bivalymozzarellával, koktélparadicsommal és mandulás pesztóval - bruschetta formájában
Sformatini di risotto alla parmigiana: Ripieno formaggio di montagna del
Nord Italia,crema di peperoni e
pancetta croccante.
Parmezános rizottó flan: különleges észak-olasz hegyvidéki sajttal töltve, kaliforniai paprikás krémmel és ropogós baconnel tálalva
Spiedini di carne mista e verdure all'italiana con salsa al pepe
verde
Vegyes olasz stílusú húsos-zöldséges nyárs zöld bors mártással
Patate in teglia con besciamella al parmigiano prosciutto cotto italiano e mozzarella
Tepsiben sült burgonyakarikák parmezános besamellel, mozzarellával és főtt olasz sonkával
Patate
filanti
Különleges sült burgonya: füstölt scamorza sajttal és parmezános zsemlemorzsával készítve
Tiramisù al lampone: Crema pasticcera al mascarpone e ricotta
Málnás tiramisu főzött krémmel, morzsolt crumble tésztával
Várunk mindenkit sok szeretettel a kurzuson!
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 23 000 Ft
- 2 főre: 45 000 Ft
- 3 főre: 66 000 Ft
- 4 főre: 85 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola