Salse e sughi - Tésztaszószok minden mennyiségben
2014.05.09. 18:00, péntek
Egy tésztaszósz lehet gyors és egyszerű, de különleges és rafinált is. A lehetőségek száma szinte végtelen, legjobb azonban, ha az elkészítés
fortélyait egy igazi olasz szakácstól sajátítjuk el.
Ezen a kurzuson ínycsiklandó tésztaszószokat
tanulunk meg főzni igazi olasz módra. A szószok között akad egyszerű és gyorsan elkészíthető,
különleges és rafinált, tejszínes, paradicsomos, gombás, tonhalas, de még citromos is. Hála a a friss hozzávalóknak,
a fűszernövényeknek és az olívaolajnak, ezek a szószok egészségesek és finomak, segítségükkel
pedig bármikor rövid idő alatt autentikus olasz vacsorát varázsolhatunk az
asztalra.
Menü:
Gnocchi alla sorrentina (Házi készítésű gnocchi bazsalikomos paradicsomos szósszal és mozzarellával)
Gnocchi al pesto (Gnocchi friss pesto-val)
Gnocchi con panna, funghi e prosciutto (Gnocchi tejszínes, sonkás, gombás szósszal)
Penne alla puttanesca (Pikáns penne tészta olajbogyós, kapris, ajókás szósszal)
Pasta alla norma (szicíliai tésztakülönlegesség sült padlizsánnal, paradicsommal, friss bazsalikommal és ricottával)
Penne all'arrabbiata (Penne tészta pikáns, kissé csípős szósszal)
A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 8 000 Ft
- 2 főre: 16 000 Ft
- 3 főre: 24 000 Ft
- 4 főre: 32 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola