Nélkülözhetetlen főzőkurzus: az olasz konyha alapjai 4.rész - Dolci (desszertek)
2013.10.12. 10:00, szombat
Négy részes tanfolyamunkon egy igazi olasz étlapot veszünk végig, az előételtől, azaz az antipasto-tól a desszertig, a dolcé-ig mindent megtanulhatsz elkészíteni. Giulio nemcsak ezen fogások sokszínűségét mutatja meg és tanít meg minket olasz szellemben főzni, de mesél az ételek eredetéről, a fogások különböző változatairól és arról, hogy az olaszok mikor mit esznek és mit nem! Mert az egy dolog, hogy nem tesznek ketchupot a pizzára, de parmezánt sem a tenger gyümölcseire. Negyedik óránk lesz a legédesebb, itt semmi mással csak desszertekkel foglalkozunk!
Giulio egyelőre még töri a fejét, hogy mit is mutasson be, hogy az olasz édességek legjavával ismerkedhessetek meg. Ami biztos, hogy szó lesz a tiramisuról is, mert azt jól csinálni művészet. Művészet, de azért megtanulható, így ezt is fogunk készíteni. Természetesen a hallgatók kívánságait is figyelembe vesszük, így akik az első három alkalom egyikén részt vesznek, tippeket is adhatnak, hogy mi érdekelné őket a legjobban! Ha mind a négy alkalomra eljössz, kedvezményt adunk a kurzusok árából. Négy alkalom ára: 29.000 Forint.
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 8 000 Ft
- 2 főre: 16 000 Ft
- 3 főre: 24 000 Ft
- 4 főre: 32 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola