Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei
2016.09.27. 18:00, kedd
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát.
A régió konyháját a fentiek mellett laktató húsételek, köztük aromában gazdag vadak, édes és sós
péksütemények, remek desszertek, csodás borok, és nem utolsó
sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico
tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet.
Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!
Menü:
Klasszikus lasagne (Lasagne tradizionale bolognese)
Borban és balzsamecetben
párolt zsályás szűzpecsenye parmezánforgácsokkal és rukkolával (Filetto di maiale alla
salvia con salsa al vino e aceto balsamico scaglie di parmigiano e ruccola)
Paradicsom morzsával
sütve (Pomodori gratinati)
Ferrarai csokoládé torta
erdeigyümölcs öntettel
(Torta tenerina ferrarese con salsa ai frutti di bosco)
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 10 000 Ft
- 2 főre: 20 000 Ft
- 3 főre: 30 000 Ft
- 4 főre: 40 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola