Carne con carne - Húsimádók kurzusa
2016.12.10. 18:00, szombat
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Szakácsunk vezetésével megismerkedünk a különböző, leggyakrabban előforduló húsfajtákkal (szárnyas, szarvasmarha vagy sertés) valamint ezek elkészítésével és
a filézés és klopfolás művészetével is.
Menü:
Filetto di maiale all'aceto balsamico
con scaglie di parmigiano e rucola
spinaci al naturale burro (Sertés szűzérmék parmezánsajt falatkákkal, rukkolával és spenóttal)
Pollo agli aromi mediterranei (Sült csirke falatok mediterrán fűszerezéssel)
Patate e zucca al forno con salvia rosmarino parmigiano e pane
grattuggiato (Sütőben sült zsályás, rozmaringos burgonyagerezdek, sütőtökkel)
Straccetti di petto di pollo con salsa di pomodoro capperi olive
nere e basilico (Csirkemellcsíkok bazsalikomos, kapribogyós, fekete olivás paradicsomszószban)
Insalata di calabria con
cipolla rossa, patate, peperoni verdi dolci (Calabriai
saláta lilahagymával, burgonyával, édes zöld paprikával)
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 10 000 Ft
- 2 főre: 20 000 Ft
- 3 főre: 30 000 Ft
- 4 főre: 40 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola