Carne con carne - Húsimádók kurzusa
2015.03.24. 18:00, kedd
Ezzel a kurzussal a húsokat kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedveskedni, melynek keretein belül 100%-ban olasz húsos recepteket fogunk elkészíteni, legyen az akár: sült, főtt, grillezett vagy bármely más módon elkészített.
Szakácsunk vezetésével megismerkedünk a különböző, leggyakrabban előforduló húsfajtákkal (szárnyas, szarvasmarha vagy sertés) valamint ezek elkészítésével és a filézés és klopfolás művészetével is.
Menü:
- Scaloppine al Marsala (Marsala boros sült sertéskaraj)
- Petto di pollo con olive nere, pomodori e capperi (Paradicsommal, fekete olívabogyóval és kapribogyóval sült csirkemell)
- Medaglioni di filetto di maiale (Sertés szűz pecsenye olasz módra)
- Spinaci al naturale con burro e parmigiano (Párolt spenót
vajjal és parmezánsajttal)
- Patate al rosmarino (Tepsiben sült rozmaringos burgonya)
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
A receptváltoztatás jogát fenntartjuk!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola