Nápoly ízei
2016.03.19. 11:00, szombat
Aki egy kicsit is elmélyedt az olasz gasztronómiában, az tudja, hogy
egységes olasz konyha nemigen létezik. Minden tájegységnek megvannak a
maga sajátos fogásai, amiket máshol Olaszországban hiába is keresünk.
Nápoly, mint a pizza szülőföldje még véletlenül sem maradhat ki a regionális konyhát bemutató főzőtanfolyamaink sorából.
Ha szívesen megismernéd, hogy mi fő a nápolyi mamma-k fazékjában és szeretnél autentikus nápolyi receptekkel gazdagodni, akkor mindenképp érdemes ellátogatnod erre a délies témájú kurzusra!
Giulio vezényletével tipikus Nápolyi és Nápoly környéki recepteket fogunk elkészíteni. A gasztronómia sokszínűségén túl, a helyiek közvetlensége, a város élénk lüktetése, a kaotikus közlekedés, a délutáni szieszta, a házak közé kifeszített száradó ruhák illata, a tengeri sós levegő, a Vezúv, a Sorrento, Amalfi és további csodaszép tájak jutnak eszünkbe.
Mindezt az életérzést egy autentikus nápolyi menü elkészítésével idézzük elő:
- Panzerotti fritti con mozzarelle, prosciutto e acciuga (Mozzarellával, sonkával, valamint ajókával töltött sült tésztabatyuk)
- Gnocchi alla sorrentina (Paradicsomos-friss bazsalikomos frissen gyúrt gnocchi)
- Filetti di peperoni arrostiti (Sült paprika szeletek nápolyi módra)
- Torta caprese (Kívül ropogós, belül omlós étcsokoládé torta)
(A recept- és szakácsváltoztatás jogát fenntartjuk! )
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola