Il pomodoro - terítéken a paradicsom
2015.03.28. 11:00, szombat
Lehet kicsi, kerek, cseresznye alakú, sárga, piros, újabban fekete is, egy biztos, hogy senkinek sem hiányozhat a konyhájából a paradicsom.
Az ízletes, piros húsú növény számtalan - az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen - vitamin és nyomelem forrása, segíti az izmok erősödését, tisztítja a testet és kiváló antioxidáns forrás is egyben.
Ráadásul finom is!
Nem véletlen tehát, hogy az olasz konyha előszeretettel alkalmazza a paradicsomalmát, mely olasz nevében még mindig őrzi az alma szót, méghozzá arany minőségben (pomodoro - jelentése: aranyalma :).
Ennyi kitérő után érdemes a konyhában is közelebbről megismerkedni ezzel a növénnyel. Szakácsunk vezetésével egy nem mindennapi paradicsomos menüt fogunk
elkészíteni, mely az előételtől a desszertig egyaránt tartalmaz
paradicsomot.
Garantáljuk, hogy nem fogtok unatkozni
és azt is, hogy a betűtésztás paradicsomlevest mind konyhatechnikában
és ízvilágban merőben túlszárnyaljuk.
Menü:
- Pomodori ripieni (Töltött paradicsomok)
- Orecchiette con pomodori
secchi ricotta pancetta (Pugliai fülecske tészta aszalt paradicsommal, ricottával és szalonnával)
- Pollo all'aceto
balsamico con olive nere e capperi (Balzsamecetes sült csirke fekete olajbogyóval és kapribogyóval)
- Torta al pomodoro (Paradicsomos torta, mandulával, mogyoróval és mazsolával)
Sok szeretettel várunk mindenkit!
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 9 000 Ft
- 2 főre: 18 000 Ft
- 3 főre: 27 000 Ft
- 4 főre: 36 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola