Bevezetés az olasz konyhába - az alapok
2012.10.25. 18:00, csütörtök
Ezt az órát azoknak (is) szervezzük, akik szeretnének ugyan eljönni a négyrészes olasz konyha alapjai című óráinkra, de valamiért nem tudnak. Ezért ebben a három órában összesűrítve mutatjuk be, hogy milyen egy igazi olasz menü, hogyan jutunk el az
antipasto-tól a
dolce-ig.
Bruschetta caprese és
bruschetta con funghi. Igazi frissen gyúrt olasz tészta, paradicsom szósszal, csirke friss fűszerekkel sütve és csokoládé mousse. A menü egyszerű, de finom. Minden fogás jól képviseli a tipikus olasz házi konyha karaktereit, így elkészítésükkor bőven lesz alkalmunk megismerkedni az olasz konyha alapelveivel és fortélyaival.
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 7 500 Ft
- 2 főre: 15 000 Ft
- 3 főre: 22 500 Ft
- 4 főre: 30 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola