Gnocchi e risotti, azaz az olasz nudli és rizottó készítésének rejtelmei
2016.10.12. 18:00, szerda
Egy nagyszerű kurzusra invitálunk Benneteket.
Ezen a kurzuson megtanuljuk, hogyan készítünk frissen gyúrt tésztás fogásokat.
A fogások elkészítésében Giulio Armari lesz a segítségünkre.
Menü:
Tejszínes, sonkás-vodkás gnocchi (Gnocchi allo speck e vodka)
Sütőben sült gnocchi mozzerallával és parmezánnal pirítva (Gnocchi alla sorrentina)
Spenótos-gorgonzolás lasagne (Lasagne agli spinaci con beschiamella al gorgonzola)
Zöldséges-garnélarákos rizottó (Risotto ai gamberi e verdure)
Várunk mindenkit sok szeretettel!
(A recept- és szakácsváltoztatás jogát fenntartjuk! )
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 10 000 Ft
- 2 főre: 20 000 Ft
- 3 főre: 30 000 Ft
- 4 főre: 40 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola