Az olasz pék remekei
2014.11.19. 18:30, szerda
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom
borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy sajátsütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Ismered a tarallikat, a
Puglia-ból származó is borkorcsolyákat?
Nos, ezeket is mind megtanuljuk elkészíteni, olyan
egyéb finomságok mellett, mint az igazi olasz kenyér, a focaccia, vagy a
mini-pizzák.. Ezek mind-mind megtalálhatók egy valamire való olasz pékségben.
Természetesen, az édes apró finomságok sem maradhatnak el!
Gyúrunk, dagasztunk, sütünk és eszünk!
Számítunk Rád!
Menü:
-Pizza del fornaio (Tepsiben sült pizza, ahogyan a pék készíti)
-Focaccia genovese con olive (olívabogyós genovai focaccia, azaz olasz kenyérlepény)
- Panzerotti (Sonkával sajttal töltött pizzatésztabatyu)
-Grissini al parmigiano e mais (Parmezános-kukoricás grissini)
-Cantucci (mandulás toszkán édesség)
-Cornetti di ricotta alla Nutella (Nutellával töltött, ricottával gyúrt kiflik)
(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 8 000 Ft
- 2 főre: 16 000 Ft
- 3 főre: 24 000 Ft
- 4 főre: 32 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola