Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára
2016.12.14. 18:00, szerda
Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?
Finomabbnál finomabb és változatosabbnál változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni?
Akkor gyere el főzőestünkre és mindent megtudhatsz Zitától. Ezen a kurzuson garantáltan nem fogtok unatkozni, különféle tésztaételeket fogunk elkészíteni, számos variációban..
Menü:
Tagliatelle con panna, prosciutto, funghi e piselli (Tejszínes sonkás, gombás frissen gyúrt tagliatelle tészta zöldborsóval)
Spaghetti all'aglio, olio e peperincino (Pikáns tészta fokhagymával, csípős paprikával és olívaolajjal)
Tagliatelle alla bolognese (Frissen készített szélesmetélt tészta klasszikus bolognai raguval)
Cannelloni ricotta e spinaci al sugo di pomorodo (Csőben sült cannelloni tészta spenóttal és ricottával töltve, paradicsomos szószban)
Sok szeretettel várunk mindenkit!
(A recept- és szakácsváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 10 000 Ft
- 2 főre: 20 000 Ft
- 3 főre: 30 000 Ft
- 4 főre: 40 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola