Tanfolyamok: 2020. július

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha

Tészták frissen gyúrva - tájjellegű olasz konyha

2020.07.03. 18:00, péntek

Az olasz konyha nem hiába a tésztaételeiről híres, hiszen a félsziget minden szegletében alkottak valami különlegeset belőle. Ráadásul az Olaszországban honos durum búzából készült lisztből igazán jól formálható alaptészta gyúrható, ami a főzést is jól állja és nem mállik szét. Ezért van az, ha egy olasznak nem "al dente" tésztát tálalnak fel, vagyis nem roppan a foga alatt, akkor meg sem eszi. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Az igazi olasz pizza titkai!

Az igazi olasz pizza titkai!

2020.07.06. 18:00, hétfő
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2020.07.08. 18:00, szerda

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Sapori d'estate all'italiana - A nyár ízei olasz módra

Sapori d'estate all'italiana - A nyár ízei olasz módra

2020.07.09. 18:00, csütörtök
Olaszországban a nyár forró, a hosszú nappalokat a tenger irányából esténként feltámadó szellő enyhíti. Nem csoda, hogy az olaszok a vacsorát este kilenc óra tájban fogyasztják. Hogy milyen, gyorsan elkészíthető, könnyed de mégis ízletes ételekkel találkozhatunk egy nyári olasz vacsorán Giulio fogja megmutatni nekünk.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Variációk lasagne-ra

Variációk lasagne-ra

2020.07.10. 18:00, péntek

Te is rajongsz a lasagne-ért? Itt megtanulhatod úgy elkészíteni, ahogyan Olaszországban kóstoltad. A klasszikus változat mellett, számunkra kevéssé ismert, ugyanakkor nagyon ízletes variációkkal fogunk megismerkedni.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Az igazi olasz pizza titkai!

Az igazi olasz pizza titkai!

2020.07.12. 11:00, vasárnap
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Az igazi olasz pizza titkai!

Az igazi olasz pizza titkai!

2020.07.13. 18:00, hétfő
Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

Street food all'italiana - az olasz utcák ízei

2020.07.14. 18:00, kedd

Focaccia, piadina, pizza al taglio, arancini di riso, panini caldi, fritto misto, panzerotti, bomboloni…és szinte a végtelenségig sorolhatnánk még azokat a tipikus olasz ételeket, amelyek az olasz utcák forgatagát jellemzik. Ha jártál már Olaszországban, neked is ismerősek lehetnek a fenti ételek, hiszen az utcákat járva, az ember ezekkel találkozik legelőször. De ha még csak most tervezed a nyaralásod, itt az ideje, hogy megismerd az olasz utcák ízet!

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Nápoly ízei

Nápoly ízei

2020.07.16. 18:00, kedd
Nápoly egy sokszínű, pulzáló nagyváros, ahol a helyiek közvetlensége, a város kaotikus közlekedése és a délutáni szieszta nyugalma megbabonázza a turistát. A tengerparti város meghatározó eleme a felette magasodó Vezúv vulkánja. Ez a különleges sokszínűség a térség gasztronómiájában is tetten érhető. 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2020.07.17. 18:00, péntek

Év elején is szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 15 000 Ft
  • 2 főre: 28 800 Ft
  • 3 főre: 41 400 Ft
  • 4 főre: 54 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára

2020.07.18. 11:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Carne con carne - Húsimádók kurzusa

Carne con carne - Húsimádók kurzusa

2020.07.21. 18:00, kedd
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

Cucina regionale - Emilia-Romagna ínycsiklandó ízei

2020.07.23. 18:00, csütörtök
Emilia-Romagna konyhája mindent kínál, mi szem-szájnak ingere: csodás sonkát, mortadellát, fűszeres parmezán sajtot, házi készítésű metéltek tengernyi változatát- amelyeket ellenállhatatlan mártásokkal tálalnak-, laktató húsételeket, köztük aromagazdag vadakat, édes és sós péksüteményeket, remek desszerteket, csodás borokat, és nem utolsó sorban itt készül a világ legnemesebb ecete, az aceto balsamico tradizionale, azaz a tradícionális balzsamecet. 

Fedezzük fel együtt e térség páratlanul gazdag ízvilágát!

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
Sapori d'estate all'italiana - A nyár ízei olasz módra

Sapori d'estate all'italiana - A nyár ízei olasz módra

2020.07.25. 11:00, szombat
Olaszországban a nyár forró, a hosszú nappalokat a tenger irányából esténként feltámadó szellő enyhíti. Nem csoda, hogy az olaszok a vacsorát este kilenc óra tájban fogyasztják. Hogy milyen, gyorsan elkészíthető, könnyed de mégis ízletes ételekkel találkozhatunk egy nyári olasz vacsorán Giulio fogja megmutatni nekünk.

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
I grandi classici della cucina italiana - A nagy olasz klasszikusok

I grandi classici della cucina italiana - A nagy olasz klasszikusok

2020.07.28. 18:00, kedd

Az idénynek megfelelő, autentikus olasz finomságok. Ezeket fogjuk elkészíteni olasz szakácsunkkal, Giulioval.
Az olasz konyha fogásai között nem egy-két, hanem több ezer (!) olyan, egyszerűen elkészíthető étel van, mely egy kis olasz rafinériával könnyen a kedvenc ételünkké/a család kedvenc fogásává válhat. Csatlakozzatok a programhoz és lessetek el minden konyhai titkot olasz séfünktől!

A tanfolyam ára:

  • 1 főre: 13 000 Ft
  • 2 főre: 25 000 Ft
  • 3 főre: 36 000 Ft
  • 4 főre: 47 000 Ft
  • 5 főre: 106 000 Ft
tovább »
H K Sze Cs P Szo V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

2025.07.17. 18:00, csütörtök

Mindenki szeretne kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan. 

Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.18. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.19. 11:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.21. 18:00, hétfő

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.25. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.26. 17:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.07. 18:00, csütörtök
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2025.08.08. 18:00, péntek

Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.09. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.09. 17:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.15. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS
H K Sze Cs P Szo V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

2025.07.17. 18:00, csütörtök

Mindenki szeretne kirobbanó formában lenni. Lehetséges mindez oly módon, hogy közben nem koplalunk, hanem finom olasz ételeket fogyasztunk? A válaszunk: igen! A mediterrán diétával legalábbis biztosan. 

Ha te is fitten szeretnéd várni a nyarat! Főzzük ki együtt a karcsúság titkát!

La dieta mediterranea, avagy fogyókúra olasz módra

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.18. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.19. 11:00, szombat

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.21. 18:00, hétfő

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.25. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.07.26. 17:00, szombat

Enrico egy tengerparti olasz nyaralást hoz el nekünk a konyhánkba. Jártatok már az olasz tengerparton, fürödtetek Ravennában, ettetek Ripieniben valami finomságot? Ha már volt szerencsétek ezekhez a csodálatos tájakhoz, akkor biztosan szívesen nosztalgiáztok velünk, ha pedig még csak tervezitek, vagy csak szeretnétek kipróbálni ezeket az ételeket, akkor is várunk szeretettel. 

Romagna Mia - Az olasz riviéra ízei - ÉLMÉNYFŐZÉS

Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.07. 18:00, csütörtök
Az olasz húsételek titka a fantázián és a minőségi alapanyagokon múlik: meglepő kombinációk, egyszerű elkészítés és persze egy két mesterfogás teszik majd ellenállhatatlanná az itt elkészített ételeket - Giulionak köszönhetően remek receptekkel gazdagíthatjuk a repertoárunkat.
Carne con carne - Húsimádók kurzusa - ÉLMÉNYFŐZÉS

Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

2025.08.08. 18:00, péntek

Szeretnéd az asztalodra varázsolni a nyár, pontosabban a tenger ízeit? Szereted a halas ételeket, de az elkészítése gondot okoz vagy éppenséggel a friss tengeri hal beszerzése tűnik nehézkesnek? 

Akkor ez a kurzus tökéletes választás számodra, mert itt minden a halakról szól!


Sapori di mare - Halas kurzus a tenger szerelmeseinek

Az olasz pék remekei - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.09. 11:00, szombat
Ugye milyen klassz egy jó társaságban finom borokat kortyolgatni és házi készítésű grissiniket ropogtatni? Vagy saját sütésű focaccia-ból szendvicset készíteni reggelire? Itt megtanulhatod, hogyan lehet az otthon található legegyszerűbb alapanyagokból is fantasztikus vendégváró falatokat, ízletes uzsonnákat készíteni. 
Az olasz pék remekei  - édes és sós sült tésztakülönlegességek - ÉLMÉNYFŐZÉS

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.09. 17:00, szombat

Érdekel a tészták világa? Szeretnél friss, kézzel gyúrt házi tésztát készíteni úgy, ahogy azt a nagyanyáink csinálták? Vagy még inkább, ahogy az olasz nagymamák gyúrják a mai napig?

Finomabbnál finomabb és változatosabbnál  változatosabb formában? Esetleg nálad is ott lapul a fiókban a tésztanyújtógép , de nem tudod, hogyan is kell helyesen használni? 

Magna Pasta!- Ízletes variációk a friss tésztára - ÉLMÉNYFŐZÉS

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS

2025.08.15. 18:00, péntek

Pizza... Sokkal több, mint egy egyszerű nápolyi különlegesség, de igazi kulináris és kulturális kincs, a nápolyi büszkeség, amely világszerte ismert és nagyra értékelt! De pontosan mikor született a pizza? 

Az igazi nápolyi pizza titkai! - ÉLMÉNYFŐZÉS