Az igazi olasz pizza titkai!
							2020.07.13. 18:00, hétfő
			
			Hogyan készül a klasszikus olasz, lávakövön sült pizza? Milyen egy átlag pizzaszakács - pizzaiolo mindennapja? 
Erre a kérdésekre itt biztosan választ kapsz miközben kipróbálhatod a saját tudásodat is.
  
				 
 
Milyen titkos fogások vannak ? Mitől lesz puha, de ugyanakkor ropogós a tészta? Mik a kelesztés és a sütés szabályai? Hogyan kell egyenletesen szép kerekre formázni a pizzát? Milyen szósszal és milyen feltétekkel gazdagíthatjuk az alaptésztát?  
Mindezt megtudjuk az est pizzakészítő mesterétől, Sergiótól aki elhozza közénk Itália ízeit! 
Margherita,quattro formaggi, quattro stagioni, diavola, prosciutto e funghi, tonno e cipolla, ricotta e spinaci  - ez csak ízelítő az itt készíthető klasszikus receptekből, amit te magad is gazdagíthatsz ízlésed szerint. 
Pizza! Pizza! Nem lehet megunni... 
 
 
Sok szeretettel és olaszos hangulattal várunk mindenkit!
  
									A tanfolyam ára:
					
						- 1 főre: 13 000 Ft
- 2 főre: 25 000 Ft
- 3 főre: 36 000 Ft
- 4 főre: 47 000 Ft
- 5 főre: 106 000 Ft
						Kedves Chef Tanonc!
						A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola