Pizzaszakács képzés indul a Studio Italia Olasz
Főzőiskolában!
Magyarországon
először nálunk tanulhatod meg iskolai keretek között az olasz pizzakészítés
titkait! A tanfolyam
elvégzésével akár egy új szakmát is szerezhetsz, de akkor is szeretettel várunk,
ha csak hobby szakácsként fejlesztenéd magad! A képzésen a
legprofibb oktatóktól tanulhatsz, kizárólag minőség olasz alapanyagokat és
erdeti olasz recepteket használva.
Kiknek ajánljuk?
-
Bárkinek, aki
szeretné megtanulni, hogyan készül az igazi olasz pizza.
-
Azoknak a
szakácsoknak, konyhai kisegítőknek, akik szeretnék fejleszteni tudásukat és pizzaszakácsként szeretnének elhelyezkedni.
-
Azoknak a profi
szakácsoknak, akik Olaszországban terveznek pizzaszakácsként továbbtanulni,
majd dolgozni.

A pizzaszakács manapság egy hiányszakma
Magyarországon és külföldön egyaránt, nagy szükség van mindenhol a jó szakemberekre.
Tanfolyamunk elvégzésével te is hamar
azzá válhatsz és nem lesz gond számodra a munkakeresés sem!
Azoknak, akik ezen a területen
szeretnének elhelyezkedni, szakmai gyakorlatot biztosítunk Budapest legjobb
olasz éttermeiben, melyekben a tanfolyam elvégzését követően gond nélkül el is
tudnak majd helyezkedni.

A képzés 3 szinten indul:
- Amatőr: elméleti és
gyakorlati oktatás hobby szakácsoknak, szakmai gyakorlat nélkül (Időtartam: 22 óra / 4 hét. Konzultációs lehetőséget biztosítunk. A modulok vizsgákkal zárulnak)
- Profi: elméleti és
gyakorlati oktatás, majd szakmai gyakorlat (Időtartam: alapfok 40 óra szakmai gyakorlat)
- Mester: elméleti és
gyakorlati oktatás Magyarországon, továbbképzés és nyelvtanfolyam
Olaszországban (Időtartam:egyénfüggő, 1-2 év)

