Pasqua all'italiana - Húsvét olasz módra
2025.04.13. 11:00, vasárnap
Járd körbe egész Olaszországot idén húsvétkor. Olyan húsvéti fogásokkal készült Enrico idén, amik különböző tájegységekből származnak.

A kereszténység legnagyobb ünnepét, a Húsvétot mindenhol nagy ünnepi készülődés előzi meg, olasz barátainknál sincs ez másképp. A mai napig nagy hagyománya van a közös sütés-főzésnek és természetesen az együtt étkezésnek.
Húsvéti kurzusainkon mi is megidézzük az olasz családok hangulatos, közös főzőcskézését, melyre szeretettel várunk Téged is!

Menü:
Vitello tonnato – Piemonti különlegesség: borjúhús tonhal szósszal
Uova in crosta con prosciutto e
formaggio - Rakott tojás sonkával és sajttal (molise)
Spaghetti alla chitarra con le polpettine – Házi
spaghetti húsgombóccal (Abruzzóból)
Polepettone ripieno – Óriás húsgombóc spenóttal,
tojással és sonkával töltve (Emilia Romagna)
Fagiolini e patate – Zöldbab és burgonya (pugliai specialitás)
Pastiera napoletana – Nápolyi sütemény

(A szakács- és receptváltoztatás jogát fenntartjuk!)
A tanfolyam ára:
- 1 főre: 26 500 Ft
- 2 főre: 51 000 Ft
- 3 főre: 75 000 Ft
- 4 főre: 97 500 Ft
- 5 főre: 119 000 Ft
Kedves Chef Tanonc!
A kiválasztott tanfolyamra történő jelentkezés lezárult. Kérjük válassz másik tanfolyamot és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülj aktuális kurzuskínálatunkról.
Reméljük hamarosan találkozunk!
Üdvözlettel:
STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola